Sarjan historian liikuttavin tunnustus? Jenni yllättää maajussi-Matthew'n henkilökohtaisella lahjalla - avautuminen tragediasta saa Jennin kyyneliin

Telkkari | 14.04.2021 21:01

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt jo farmiviikoille asti. Torstaina (15.4.) nähtävässä jaksossa nähdään maajussien toiset yksilötreffit. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Levin treffit jäivät mieleen

Kanadan Margossa Matthew ”Matti” aikoo viedä seuraaville yksilötreffeille Jennin. Treffeillään parivaljakko suuntaakin keilaamaan. Samaan aikaan morsianehdokkaista Taru ja Suvi-Tuuli pääsevät ruokkimaan lehmiä Matin ystäväpariskunnan maatilalle.

Lue myös: Maajussi-Matthew vie morsianehdokkaansa saunatreffeille - muiden sinkkunaisten tehtävä herättää keskustelua: "Ei toi lehmänp**kan haju haittaa yhtään, mutta..."

Keilailun jälkeen Matti ja Jenni jäävät keskustelemaan keilahallille kahdestaan mieltään askarruttaneista asioista. Levillä pidetyillä ryhmätreffeillä Jenni kävi Matin kanssa hyvin henkilökohtaisen keskustelun mahdollisesta perheenlisäyksestä. 

- En välttämättä halua (lapsia). Jos joskus haluan lapsen, sen on tapahduttava oikean ihmisen kanssa ja minun on tunnettava oloni turvalliseksi, etten jää yksin lapsen kanssa. Tähän asiaan sisältyy minulla paljon pelkoja, Jenni kertoi tuolloin.

Maajussi-Matthew Jenni
Matthew vie Jennin keilaamaan yksilötreffeillä. Molempien mieleen on jäänyt Levillä käyty keskustelu.

Matti epäili taustalla olevan jokin kivulias kokemus, josta maajussi haluaisi Jennin kanssa keskustella lisää. Keilahallin uumenissa Jenni paljastaa kameralle, että on kyseisen keskustelun jälkeen kirjoittanut Matille päiväkirjamaisesti kirjeitä lähes päivittäin Levillä vierailun jälkeen.

- Joten kaipa minä annan nämä sinulle sitten, mutta älä pelästy lukiessasi niitä, Jenni arpoo kirjenippu kädessään.

- Olin oikeastaan aika yllättynyt, että hän oli pitänyt päiväkirjaa meidän yhdessä viettämästämme ajasta. Se oli liikuttavaa, Matthew kertoo kameralle saatuaan kirjeet.

Lue myös: Perheestä haaveilevan Maajussi-Matthew’n morsianehdokas pudottaa pommin ryhmätreffeillä: ”Se ei ole reilua ketään kohtaan”

Avautuu isosta henkilökohtaisesta tragediasta

Keilahallilta poistumisen jälkeen Matti ajeluttaa Jenniä ympäri Kelvingtonia, joka on maajussin mukaan tyypillinen kanadalainen pikkukylä. Maajussi myös arvioi kameralle, että he kykenevät jo olemaan Jennin kanssa rennompia ja luontevampia toistensa seurassa.

- Voimme avautua toisillemme enemmän, kun aikaa kuluu. Luulen, että tästä tulee vain parempaa ja voimme oppia toisistamme lisää ajan myötä, Matti kertoo kuvausryhmälle.

Lopulta Matthew pääsee päämääräänsä ja paljastaa Jennille hyvin henkilökohtaisen tarinan itsestään.

- Yksi viimeisimpiä muistojani Kelvingtonista on se, kuinka ryntäsin sairaalaan näkemään äitiäni. Luulen, että haluan vain ajaa ohi sen vanhan sairaalan, jossa hän menehtyi, Matthew kertoo liikuttuneena.

Lue myös: Maajussi-Stefano paljastaa morsianehdokkaalleen henkilökohtaisen parisuhdetragediansa: ”Se oli iso shokki”

Äiti salasi tilansa muilta

Matti kertoo haastattelussa, ettei koe luontevaksi kertoa näin intiimejä tarinoita aivan kenelle tahansa. Maajussi haluaa tuntea olonsa turvalliseksi ja luottaa toiseen ihmiseen, ennen kuin jakaa tarinan vanhemmistaan.

- Tunnen, kuinka kaikki muistot vain palaavat mieleeni, kun ajan tätä tietä pitkin, Matti kertoo Jennille.

- Ymmärrän sinua täysin, itsekin pidättelen kyyneleitäni, Jenni vastaa.

- Sinä aamuna lääkäri veti minut sivummalle, kun olin yksin. Hän sanoi, että äidilläsi on syöpä. Äitini ei ollut halunnut kertoa siitä kenellekään.

Maajussi-Matthew Jenni
Matthew ja Jenni suuntaavat tutustumaan maajussin lapsuudenmaisemiin ruokailun jälkeen.

- Eli sinä et siis tiennyt siitä? Jenni kysyy järkyttyneenä.

- Minä en siis tiennyt siitä. Meillä oli omat epäilymme, mutta emme me tienneet siitä, Matthew vastaa rauhallisesti.

- Hän oli itsepäinen suomalainen, liikuttunut maajussi naurahtaa.

- Luulen, että hän vain halusi lähteä, sillä hän oli ollut niin yksinäinen isäni poismenon jälkeen, Matti kertoo kuvaillessaan, kuinka hänen äitinsä oli kieltäytynyt viimeisimmistä hoidoista.

- Sillä hetkellä tiesin, että haluan rinnalleni ihmisen, joka voi olla samalla tavalla minulle se paras ystävä, kuten vanhempani olivat toisilleen, Matthew kertoo itkuiselle Jennille.

Lue myös: "Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä!" Maajussi-Mustafa epäilee morsianehdokkaansa haluja: "Maarit jaksaa ehkä kerran"

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!