Sara Sieppi, 29, kertoo tulevaisuuden haaveistaan Iholla-sarjassa - kuvitteli aiemmin olevansa äiti jo kolmekymppisenä!

Telkkari | 03.03.2021 23:02

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 29, kertoo Iholla-sarjassa tulevaisuuden haaveistaan. 

Sara kertoo haaveilevansa oman perheen perustamisesta, mutta on viime vuosina todennut, ettei sen aika ole vielä. Missikaunotar haluaa tällä hetkellä nauttia unelmatyöstään ja elää itselleen. 

- Täytän ensi vuonna kolmekymmentä ja olen jotenkin kuvitellut, että mulla olisi kolmekymppisenä perhe, ja elämä olisi jotenkin erilaista kuin mitä mä kuvittelin aikaisemmin. Olen ehkä nyt kolmen vuoden ajan ajatellut niin, että tämä on täysin ok ja mulla ei ole yhtään kiire mihinkään, Sara kertoo kameralle.

Lue myös: Sara Siepin karu paljastus Iholla-sarjassa: harkitsi hetken syövänsä lääkekaappinsa tyhjäksi: "Mietin silloin, että onko elämässä mitään järkeä"

Sara Sieppi

"Olen tarvinnut tämän ajan yksin"

Sara painottaa olevansa todella onnellinen tällä hetkellä. Hän paljastaa kuitenkin vielä haaveilevansa perheestä. Missikaunottaren mukaan haaveet tulevat toteutumaan "kun sen aika on".

- Mä nautin mun elämästä tällä hetkellä ja oon tosi onnellinen, vaikka olenkin vähän väsynyt. Musta tuntuu, että ton kaiken aika on sitten kun se tuntuu siltä, että se on oikea aika.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu Iholla-sarjassa illasta, jonka tapahtumat johtivat Roope Salmisen seksuaalirikostuomioon: "Seuraavana päivänä hän laittoi minulle viestiä"

- Olen tarvinnut tämän ajan yksin koska musta tuntuu, että olen löytänyt itseni. Tiedän mitä mä haluan, oon tosi tosi onnellinen tällä hetkellä. Sanoinko, että olen onnellinen? Sara naurahtaa.

Iholla-sarjan koko kausi on nyt katsottavissa discovery+-palvelussa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!