fbq
Telkkari
19.08.2021 15:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen
Maija-Liisa Peuhu
Salkkareissa Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu rehellisenä: ”Olen minä, minä -tyyppi”
Telkkari
19.08.2021 15:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska haastatteli Ulla Taalasmaata Salatut elämät -sarjassa näyttelevää legendaarista Maija-Liisa Peuhua, 79, sarjan lehdistöpäivänä tiistaina (17.8.). Maija-Liisa pääsee palamaan pitkän koronaviruksesta johtuneen tauon jälkeen kuvauksiin. 

- Olen sellainen minä, minä -tyyppi. Tärkeintä on, että pääsen palaamaan kuvauksiin. Ketään yksittäistä kollegaa ei ollut ikävä, mutta koko porukkaa ja sarjan tekemistä ikävöin tietenkin, Maija-Liisa niputti rehellisesti.

Maija-Liisa on kertonut Seiskalle jo aiemmin kotinsa remontista ja edestakaisesta muuttamisesta. Nämä sattuivat juuri silloin, kun hän oli tauolla Salatuista elämistä. Nyt tuo näyttelijättären raskaaksi kuvailema aika on takana, ja hän palaa jälleen Ullan rooliin. 

Lue myös: Salatut elämät -legenda Maija-Liisa Peuhu pääsi vihdoin takaisin kotiinsa: ”On tämä ollut ihan hirveää”

- En vielä tiedä, mitä käsikirjoittajat ovat päättäneet Ullan päänmenoksi. Ullalla ei ole rajoitteita, hän taipuu ihan mihin vaan.

Maija-Liisa ei nopeasti osaa sanoa yksittäistä suurta Ullalle tapahtunutta käännettä, joka olisi tapahtunut myös näyttelijän omassa elämässä. Erään heitä yhdistävän asian hän kuitenkin keksi.

- Meidän molempien elämässä on riittänyt ongelmia, mutta alkoholiongelmaa meillä ei ole kummallakaan ollut, Maija-Liisa päätti nauraen.

Lue myös: ”Täytyyhän geishakuulia kokeilla!” Salkkarit-tähti Maija-Liisa Peuhu käsikirjoitti rohkean tv-sarjan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »