fbq
Telkkari
30.06.2021 20:29
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Johanna Harmaala/Nelonen, Instagram
Jenna ja Juuso
Rohkea tyylimuutos! Tunnistatko Temptation Island -Jennan näistä uusista kuvista?
Telkkari
30.06.2021 20:29
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Johanna Harmaala/Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen kahdeksas kausi kuvattiin viime vuonna tunnetusti Kainuun kauniissa maisemissa.

Koronapandemian jysähdettyä maailmanlaajuiseksi valtavalla voimalla joutuivat viettelysten saarelle suunnanneet sinkut ja pariskunnat viettämään tosi-tv-lomansa Suomen ylväissä maisemissa.

Yksi viime vuoden TIS-kaudelle osallistuneista pariskunnista olivat joensuulaiset Jenna ja Juuso. Pariskunta lähti viettelysten matkaan alun perin tarkoituksenaan vahvistaa molempien itsetuntoa. 

Lue myös: Jenna ja Juuso testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa - Jennan lähipiiriltä järkyttäviä kommentteja: "V**tu te olette v**maisia, olette ihan hulluja"

Rohkea tyylinmuutos

Jenna nähtiin ohjelmassa vaaleahiuksisena kaunottarena ja vaaleaverikkönä tosi-tv-tähti viihtyikin pitkään. Hieman toisia TIS-julkimoita rauhallisemmin sosiaalista mediaa päivittävä Jenna on kuitenkin julkaissut nyt kuvia uudesta tyylistään. Vaaleat kutrit ovat saaneet väistyä rohkeamman hiusvärin tieltä. 

Jenna ja Juuso kuvailivat ennen saarelle menoaan, että pariskuntaa yhdistää rakkaus videopeleihin ja musiikkiin. Jennan hiukset säihkyvätkin nykyään punaisen ja violetin sävyissä ja ainakin uusissa Instagram-kuvissa Jennan tyyli on myös rohkean rock-henkinen. 

Lue myös: "Vihaatko sä mua?" Juuso laittoi Jennan tiukoille fetissileikeistä viimeisellä TIS-iltanuotiolla - näin heidän parisuhteelleen lopulta kävi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna (@hellsburgerz)

Vastustivat viettelyksiä

Jenna viihtyi saarella tiiviisti sinkku-Jessen kanssa, mutta rajojen rikkomista parivaljakon välillä ei tapahtunut. Molemmat kertoivat heitä yhdistävän samankaltainen huumorintaju. 

Matka Temppareissa sujui sekä Jennalta että Juusolta hyvin ja he poistuivatkin viimeiseltä iltanuotiolta pariskuntana.

Molempien Instagram-sivuilla on edelleen pariskunnan yhteiskuvia, joten päätellä voisi, että suhde kesti houkutukset ja yhteinen matka jatkuu edelleen.

Lue myös: "Kuinka pitkälle te Jessen kanssa menitte?" Sami Kuronen grillaa varattua Jennaa TIS-iltanuotiolla - Jennalta hämmentävä vastaus: "No sen verran, mitä muistan, niin..."