fbqRahapaja jatkuu sittenkin - uutuussarja sijoittuu menneisyyteen | Seiska
Telkkari
07.12.2021 18:31
Teksti: Jasmin Vainio ja Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Pedro Alonso
Rahapaja jatkuu sittenkin - uutuussarja sijoittuu menneisyyteen
Telkkari
07.12.2021 18:31
Teksti: Jasmin Vainio ja Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Rahapajan fanien ei tarvitse jäädä nuolemaan näppejään, sillä jatkoa on luvassa. Netflix tiedotti tällä viikolla, että Rahapajan tarina jatkuu Berlinin vetämänä. Pedro Alonson näyttelemä rakastettu ja vihattu hahmo poistui sarjasta jo toisella tuotantokaudella, mutta sittemmin hän on palannut sarjaan takaumien ja muisteluiden myötä. Uutuussarja sijoittuukin aikaan ennen Rahapajan ensimmäisen tuotantokauden alkua.

Rahapaja
Rahapajan ensimmäisellä tuotantokaudella salaperäiset ryöstäjät alkavat valmistaa itselleen rahaa. Vähitellen katsoja oppii jokaisesta vähän lisää.

Supersuosittu Netflix-sarja Rahapaja saa päätöksensä tänä vuonna. Viides ja viimeinen tuotantokausi julkaistiin kahdessa osassa, alkuosa syyskuussa ja loput joulukuussa. Viimeisellä kaudella katsojille on luvassa jälleen hurjia juonenkäänteitä. Selviävätkö ryöstäjät elävinä pankista ulos?

Fanien onneksi koko sarjaa ei ole täysin kuopattu, sillä siitä ilmestyy spin-off-sarja vuonna 2023.

Berlin: A New Series -sarjassa tullaan näkemään varmasti myös muita Rahapajan rakastettuja hahmoja. Toistaiseksi sarjasta ei kuitenkaan ole kerrottu tarkempia yksityiskohtia julkisuuteen.

– Olen niin onnellinen tästä. Olen syvästi kiitollinen pystyessäni yhdistämään ihmisiä ympäri maailmaa ja saadessani niin paljon rakkautta ja muistoja, Alonso hehkutti uutta sarjaa TVLinen haastattelussa.

pedro
Berliniä näyttelevä Pedro Alonso on arvostettu espanjalaisnäyttelijä. Hän on parisuhteessa ja hänellä on yksi tytär.

Rahapaja kuuluu maailman suosituimpiin tv-sarjoihin.