Paljastuiko salaisuus ennen aikojaan? Uuden armeija-realityn kuvaukset alkoivat - nähdäänkö nämä julkkikset kisaamassa?

Telkkari | 09.06.2021 17:03

Armeijamaailmaan sijoittuvan Komppania Ketonen & Gustafsberg -realityn kuvaukset alkoivat eilen (7.6.). Ohjelmaa luotsaavat Harri Gustafsberg ja Kari Ketonen.

Lue myös: Nämä kahdeksan artistia lähtevät Satulinnaan! Kolmas all-stars-kausi luvassa – mukana Vain elämää -ohjelmaan aiemmin osallistuneita palkittuja muusikoita!

Norjassa jo kaksi kautta pyörinyt, katsojaennätyksiä rikkonut Kompani Lauritzen saa kotimaisen version discovery+-palvelussa keväällä 2022. Komppania Ketonen & Gustafsberg on armeijamaailmaan sijoittuva jännittävä kilpailureality, jossa kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä lähtevät kokeilemaan henkisiä ja fyysisiä rajojaan. Kilpailijat elävät armeijamaisissa olosuhteissa ja osallistuvat tietoa, taitoa ja kestävyyttä vaativaan koulutukseen, joka jäljittelee sotilaallisten valmiuksien testaamista.

Ohjelman juontajina ja komentajina toimii parivaljakko Harri Gustafsberg ja Kari Ketonen. Poliisin erikoisyksikkö Karhun kouluttajana vuosia työskennellyt Harri tuo ohjelmaan ammattitaitonsa ihmisten kouluttamisesta vaativiin tehtäviin. Entisenä poliisina Harri tietää, miten ihminen saadaan ylittämään itsensä ja saavuttamaan päämääränsä. Venla-palkittu ja Jussi-ehdokkuuden saanut arvostettu näyttelijä, koomikko, ohjaaja ja käsikirjoittaja Kari hyppää uudenlaiseen rooliin ohjelman toisena juontajana ja komentajana. Myös psykoterapeutiksi kouluttautunut Kari haluaa ottaa kilpailijoista kaiken irti, oikeanlaista huumoria unohtamatta. 

Lue myös: Kuvaukset ohi! Selviytyjät Suomi -kilpailijat palasivat Suomeen - näin he tekivät paluunsa someen: ”Hengissä päästy!”

Ohjelman sotilaallisena asiantuntijana toimii Maanpuolustuskoulutus MPK, joka on ollut mukana kehittämässä kilpailijoiden koulutusta ja testausta. MPK:n kouluttajat toimivat myös komentajakaksikon apureina vastaten varsinaisesta koulutuksesta ja kilpailijoiden arjen pyörittämisestä.

Ohjelman kilpailijat julkistetaan myöhemmin, mutta Seiskalle kantautuneiden huhujen mukaan sarjassa nähtäisiin ainakin missiemo Rosanna Kulju, tietokirjailija Ina Mikkola, tanssitähti Tia-Maria ”Tinze” Sokka, entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja kauppias Sampo Kaulanen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. 

Lue myös: Seiska selvitti - tällaisia ovat uudet Au pairi

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Mojo Erämetsä, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!