fbq
Telkkari
20.05.2021 16:06
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Duncan Laurence
Oho, viisufinaali meni uusiksi! Viisuvoittaja Duncan Laurence sairastui koronaan – esiintyi tiistaina viisuareenalla
Telkkari
20.05.2021 16:06
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Vuoden 2019 Euroviisut voittanut Duncan Laurence, 27, on sairastunut koronavirukseen, kertovat kilpailun järjestäjät. Hänen piti esiintyä lauantain suorassa finaalilähetyksessä livenä, mutta tartunnan takia hänen esityksensä toteutetaan toisella tavalla. 

Duncan esiintyi ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina, ja hän oli saanut negatiivisen tuloksen maanantaina tehdystä koronatestistä. Artistilla oli ollut lieviä oireita eilen keskiviikkona, minkä takia hänet testattiin uudestaan. Tulos oli positiivinen, ja nyt Duncan on vähintään viikon kestävässä täyskaranteenissa.

- Duncan on hyvin pettynyt. Hän on odottanut tätä hetkeä kaksi vuotta, laulajan manageri kertoi tiedotteessa.

- Olemme tietysti pettyneitä. Ensinnäkin Duncan ansaitsee suoran lähetyksensä viisulavallamme vuoden 2019 voiton ja Arcade-kappaleen maailmanlaajuisen menestyksensä jälkeen. Emme olisi voineet olla ylpeämpiä hänen avausesityksestään ensimmäisessä semifinaalissa. Tietysti toivomme Duncanille nopeaa toipumista, Euroviisujen vastaava tuottaja Sietse Bakker sanoi. 

Lue myös: Shokki-ilmoitus: Islanti ei esiinny suorana Euroviisujen semifinaalissa – yhtyeen jäsenellä koronatartunta 

Viisuissa noudatetaan tiukkaa COVID-19-turvallisuusprotokollaa. Kaikilla tapahtumapaikan alueella työskentelevillä on oltava negatiivinen koronatestitulos, joka ei ole kahta päivää vanhempi.

Rotterdamin Ahoy-areenalla on tehty yli 24 400 koronavirustestiä huhtikuun 6. päivästä lähtien. Kaikki alueella työskentelevät henkilöt artisteista vapaaehtoistyöntekijöihin testataan vähintään kahden päivän välein. Koko aikana alueella on ollut vain 16 positiivista tulosta, joista suurin osa ei ollut käynyt vielä tapahtumapaikalla. 

duncan
Laulaja oli Alankomaiden edustaja laulukilpailussa vuonna 2019.

Lähde: Eurovision

Tilaa Seiskan uutiskirje! »