fbqOho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!”  | Seiska

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

Telkkari | 22.10.2021 20:30

Niko Saarinen paljastaa Seiskan Jälkipuinti-ohjelmassa langenneensa todelliseen tosi-tv-ansaan vieraillessaan Ex and the City -sarjan kuvauksissa kesällä. Hänet nähtiin kahdessa jaksossa, joiden sisältö herätti keskustelua.

Lue myös: Niko Saarinen päätyi intohimoisiin irstailuihin naistenmies-Rasmuksen kanssa kohutussa tosi-tv-sarjassa: "Kyllä on löyhä moraali minullakin!"

Ohjelman sinkkujen kimppakämpän tapahtumia kuvattiin vuorokauden ympäri. Paikalla oli kuvausryhmä, ja lisäksi ympäri asuntoa oli asennettu kameroita.

Vaikka Niko on todellinen tosi-tv-konkari, oli hän ystävänsä Jenna Mäkikyrön huijattavissa.

- Jenna, sait minut uskomaan yöllä, että katossa olevat kamerat ovat valvontakameroita meidän turvallisuutemme vuoksi, eikä niitä näytetä. En tiedä, miten minä idiootti, kun olen käynyt joka h**vetin  tv-ohjelmassa, uskoin sen, Niko sanoo Jälkipuinti-ohjelmassa.

Lue myös: Lemmenleikit tv-ohjelmassa herättivät keskustelua - näin Niko Saarinen kommentoi tosi-tv-seksikohuaan

Jenna ei pysty pidättelemään nauruaan ystävänsä muistellessa tilannetta.

- Ja ne ovat prikulleen samanlaiset kamerat kuin esimerkiksi Big Brother -talossa, Jenna toteaa.

- Sait minut uskomaan, ettei materiaali voi koskaan näyttää – että kamerat ovat vain turvallisuuden takia. Olen sanonut vessassa ennen pöntölle istumista, ettemme voi puhua täällä mitään. Ja sinä sanot siinä, ettei niitä näytetä. Ja minä hölmö uskoin, Niko hämmästelee.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!