Ohhoh, yksi sinkku ja varattu antautuvat lemmen vietäviksi vielä Temptation Island Suomen unelmatreffeillä: "Seksiä sängyssä ja parvekkeella"

Telkkari | 22.04.2021 12:01

Tämän illan (22.4.) Temptation Island Suomi -jaksossa katsojat pääsevät seuraamaan sinkku-Joannan ja varatun Henkan yön yli kestäviä unelmatreffejä.

Henkka ja Joanna keskustelevat syvällisistä aiheista treffeillä. Kauden aikana Henkka on kertonut löytäneensä uusia puolia itsestään.

Miehen kumppani Julia on todennut monta kertaa iltanuotiovideoilla, että Henkka olisi valehdellut asioista kuvausten aikana. Mies toteaa unelmatreffeillä, ettei ainakaan omasta mielestään ole valehdellut kumppanilleen.

- Olen ehkä vain valehdellut itselleni, että olen rakastanut, Henkka sanoo.

Lue myös: Yllätyssuhde?! Temptation Island Suomen sinkku-Esa viihtyy varatun Julian kanssa - paljonkertova kuva kaksikon koiralenkiltä!

Joanna kysyy Henkalta, onko tämä ikinä rakastanut kumppaniaan Juliaa.

- Koen, että olen, mutta en tiedä, onko se ollut romanttista rakkautta, Henkka vastaa.

Henkan mielestä hänen rakkautensa Juliaa kohtaan on loppunut.

Seksiä vielä unelmatreffeillä

Huomisillan viimeinen iltanuotio ei vaikuta stressaavan miestä ollenkaan, vaikka Henkka on rikkonut hänen ja Julian parisuhteen rajoja useasti. Mies vaikuttaa siirtyneen elämässään jo eteenpäin, vaikka ei ole vielä käynyt asioita läpi kumppaninsa kanssa. 

Lue myös: Poikkeuksellisen kiihottunut tunnelma Temptation Island Suomessa! Varatun Annan himot yltyvät kohdatessaan kumppaninsa VP:n viimeisellä iltanuotiolla: "Panettaako sua?!"

Joanna ja Henkka nauttivat hyvästä ruoasta ja porealtaasta heidän omassa ökysviitissään. Kaksikko paljastaakin yllättäen, että he päättivät harrastaa seksiä vielä unelmatreffeillä. 

- Harrastettiin Henkan kanssa seksiä sängyssä ja parvekkeella, Joanna nauraa.

- Kettu meni koloon, Henkka toteaa.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!