fbq
Telkkari
20.04.2021 21:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3
Maajussi-Roy
Ohhoh! Aiemmin salaviestin Sannalle antanut maajussi-Roy sujauttaa nyt viestin Katin käteen! Harrastaa myös extremeä Terhin kanssa
Telkkari
20.04.2021 21:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät alun perin Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Stefanon ja hänen morsianehdokkaidensa taival päättyi kuitenkin jo Levin ryhmätreffeihin, kun kipinää ei maajussin ja morsianehdokkaiden välille syttynyt. Tästä juonenkäänteestä johtuen, seurataan jaksossa vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Torstai-illan (22.4.) jaksossa vietetään kolmansia yksilötreffejä, jolloin Mustafan kanssa treffeille lähtee Sanna, Matthew puolestaan vie treffeilleen Suvi-Tuulin ja Roy viettää aikaa Terhin kanssa kahden kesken.

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Ensimmäistä kertaa jääkiipeilemässä

Royn ja Terhin treffit suuntautuvat jääkiipeilyseinälle, josta Terhi on erityisen innoissaan. 

- Aivan mieletöntä ja hienoa, että pääsee tekemään jotain erikoista ja extremeä.

Terhi kertookin, ettei ole aiemmin kiipeillyt sisällä, eikä ulkona. Roy puolestaan toivoo, että joukon hiljaisimpana pitämänsä Terhi avautuisi yksilötreffeillä hieman lisää ja näin maajussi pääsisi paremmin tutustumaan morsianehdokkaaseensa. 

Kanadan komeissa maisemissa jääkiipeily suoritetaan luonnollisesti ulkotiloissa. Terhi tunnustaakin, ettei osannut varautua koettelemukseen.

- En oikein osannut ajatella yhtään, mitä se jääkiipeily voisi olla, mutta kun näin sen jääseinän niin ajattelin, että ei tästä voi tulla yhtään mitään.

Maajussi-Roy Terhi
Terhi ja Roy lähtivät jääkiipeilylle. Kuva: MTV3.

Tunteet syvenevät

Kiipeilyssä nähtiinkin dramaattisia hetkiä, kun Terhi oli kivunnut hieman yli puolen välin seinämää ylöspäin. Terhin itsensä mukaan hänen voimansa alkoivat hiipua, eikä hän uskonut pääsevänsä ylös asti. Sinnikäs nainen ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kipusi huipulle asti Royn kannustaessa puolisoehdokastaan.

- Hän varmaan tappaa minut tämän jälkeen, Roy epäilee.

Lue myös: Maajussi-Roy heittää romanttisen vaiheen silmään yksilötreffeillä - puhuu jo yhteenmuutosta: "Haluaisitko sinä minut tänne?"

- Mun omat tuntemukset Roytä kohtaan on kyllä muutaman päivän aikana syventynyt, että kyllä hänestä pidän valtavasti, Terhi puolestaan paljastaa kameralle.

Samaistuttava morsianehdokas

Treffit Terhin kanssa pääsevät hieman rauhallisempaan vaiheeseen, kun parivaljakko suuntaa tulipaikan luokse paistamaan makkaraa. Royllakin on hetki aikaa kertoa tuntemuksistaan kameraryhmälle.

- Terhi on supersuloinen. Kykenen todennäköisesti samaistumaan häneen parhaiten, mitä tulee siihen kuka minä olen. Osaan täysin arvostaa jokaista kertaa, kun hän ei puhu ja jokaista kertaa kun hän puhuu. 

Lue myös: Sarjan historian liikuttavin tunnustus? Jenni yllättää maajussi-Matthew'n henkilökohtaisella lahjalla - avautuminen tragediasta saa Jennin kyyneliin

 

Uusi salalappu

Viime jaksossa Roy oli treffeillä Katin kanssa, mutta ennen treffejään maajussi sujauttikin salaviestin Sannan kouraan, jonka kanssa oli ensimmäisillä yksilötreffeillä. Sannan saamassa salaviestissä luki englanniksi että ”sinä olet liian suloinen”. Nyt myös Kati paljastaa saaneensa Royltä salaviestin yksilötreffiensä jälkeen.

- Eilen illalla Roy sujautti lapun mulle käteen. Hänen lapussaan luki, että you’re funny (suom. sinä olet hauska) ja sellainen hymynaama siinä. 

Kati kertoo olleensa ilahtunut saamastaan lapusta.

- Sai sellaisen pienen jutun vielä siihen treffien päälle, niin olihan se. Se on hirveän huomaavainen tuo Roy. Kati hymyilee.

Lue myös: Oho! Katin kanssa treffeille kipittänyt maajussi-Roy yllätti Sannan antamalla tälle salaviestin - arvaatko sisällön?

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstai-iltaisin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »