Odotus on pian ohi! Supersuositun Frendit-sarjan paluujakson esityspäivämäärä on selvillä - jaksossa nimekäs vierailijalista David Beckhamista Lady Gagaan!

Telkkari | 14.05.2021 16:01

Kauan odotetun suosikkisarja Frendien paluujakson esityspäivämäärä on nyt julkaistu. HBO Max -palveluun tuleva Friends Reunion -jakso on katsottavissa 27. toukokuuta alkaen. 

Lue myös: Testaa tietosi Frendit-sarjasta! Kuka päähahmoista ei koskaan ole humalassa? Mikä on Rossin ensimmäisen vaimon etunimi?

Paluujaksossa esiintyy koko alkuperäinen näyttelijäkuusikko, eli Matthew Perry (Chandler Bing), Courteney Cox (Monica Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) ja David Schwimmer (Ross Geller).

Paluujaksossa nähdään myös lukuisia vierailevia tähtiä aina David Beckhamista Lady Gagaan ja k-popin suosituimpiin nimiin kuuluvasta BTS:stä Game of Thrones -sarjan Kit Haringtoniin

Lue myös: Frendien paluu - mutta yksi on joukosta poissa!

HBO Max -palvelu on painottanut, että näyttelijät eivät esiinny jaksossa roolihahmoinaan vaan omina itsenään. 

Vuosina 1994-2004 esitetty amerikkalainen tilannekomediasarja on yksi kaikkien aikojen katsotuimpia tv-sarjoja Yhdysvalloissa. Sarja pysyi tasaisen suosittuna kaikkien kymmenen tuotantokauden ajan, ja se oli ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi peräti 62 kertaa.

Lue myös: Matthew Perry kihlasi 22 vuotta nuoremman Molly-kultansa – rakkaus raitisti Frendit-tähden!

Frendit
Nähdäänkö tämän pöydän ääressä legendaarinen näyttelijäkuusikko toukokuun lopussa?
Matthew Perry, Courntey Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer
Frendit-sarjan ydinkokoonpano Golden Globe -gaalassa vuonna 1998.

Lue myös: Jennifer Aniston on helppo tunnistaa, mutta mitä ihmettä Matthew Perrylle on tapahtunut?! Katso, miltä Frendit näyttävät nykyään!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!