fbq
Telkkari
25.10.2021 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+
Singletown Suomi
Odotettu Singletown Suomi on vihdoinkin täällä: mukana tuttu Temptation Island -kaksikko sekä ensimmäistä kertaa myös naispari!
Telkkari
25.10.2021 16:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+

Uutuussarja Singletown Suomi alkaa ensi viikon keskiviikkona (3.11.)

Discovery+-suoratoistopalvelun sarjassa viisi tienhaarassa olevaa paria laittavat suhteensa tauolle parantaakseen sitä tai lähteäkseen lopullisesti eri teille.

Ohjelman alkamisesta kerrottiin Discoveryn tiedotteessa:

- Miltä tuntuu treffailla muita kuin omaa rakasta? Entä miltä tuntuu ajatus siitä, että oma kulta tekee saman muiden kanssa? Kuinka paljon vihreämpää ruoho aidan toisella puolen todellisuudessa on?

- Singletown Suomi on uutuusreality, jossa viisi suhteensa tienhaaraan ajautunutta paria laittaa parisuhteen tauolle yhteisestä sopimuksesta joko parantaakseen sitä tai lähteäkseen lopullisesti eri teille. Sarja on ollut iso hitti muun muassa Tanskassa ja Isossa-Britanniassa, ja nyt siitä nähdään kotimainen versio discovery+-palvelussa.

Lue myös: Temptation Island Suomessa kortsutempullaan kohauttaneen Minnan jättiyllätys: Meni naimisiin!

Edessä lopullinen ero vai yhteenpaluu?

Sarjassa pariskunnat elävät yhden kesän ajan sinkkuina. Tämän jälkeen he päättävät, haluavatko he jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen.

- Aluksi parit hyvästelevät toisensa, minkä jälkeen heidät jaetaan kahteen eri sviittiin kesäisen Helsingin parhaille pelipaikoille. Luvassa on unohtumattomia treffejä, uusia tuttavuuksia sekä juhlia kattojen yllä, kun kukin heittäytyy sinkkuelämän vietäväksi.

Tiedotteen mukaan sarjassa sukelletaan syvemmälle osallistujien parisuhdeasioihin. 

- Singletown ei kuitenkaan ole pelkkää kiiltokuvaa, vaan parisuhdetta pohditaan raikkaan avoimesti: Onko kadonnut kipinä mahdollista saada takaisin, ja onko rakkaus taistelemisen arvoinen? Miltä oma vapaus tuntuu? Kuinka hyvin tunnet puolisosi ja samoin itsesi? Kesä erossa antaa pareille aikaa miettiä isoa kysymystä, ja lopulta sydänseremoniassa on tehtävä päätös: jatkaako yhdessä entistä vahvempana, vai onko edessä uusi alku yksin.

Katso ohjelman traileri

Mukana myös tosi-tv:stä tuttuja

Sarjassa mukana ovat Temptation Islandilta tutut Amalia ja Aarne. Lisäksi ohjelmassa nähdään ensimmäistä kertaa myös naispari, Laura ja Lotta.

Parisuhdettaan testaavat myös Jonna ja Joni, Kerttu ja Nino, sekä Vilma ja Karim.

Lue myös: Erohuhut vellovat! TIS-Amalia etsii uutta asuntoa - onko suhde Aarnen kanssa tullut päätökseen?!

Uutuussarjan traileri julkaistiin myös tänään. Videolla vilahtaa myös TIS-komistus, sarjan 8. kaudelta tuttu Meido

Lue myös: Uuh, tiesitkö? TIS-Vilma ja TIS-Meido viihtyivät aikoinaan yhdessä: "On meillä ollut säpinää joskus..."

Tässä ovat Singletown Suomen pariskunnat

Aarne Amalia Singletown suomi

Amalia, 21, ja Aarne, 21

Temptation Island -sarjasta tutun parin kaksi vuotta kukoistanut avoliitto on suistunut tilanteeseen, jossa ero tuntuu todennäköiseltä. Amalia kokee turvattomuutta rutiinittomassa arjessa, ja deittailussa kokematon Aarne haluaa katsastaa myös sinkkumarkkinoiden tarjonnan. Onko tasapainoton suhde repeytynyt lopullisesti rikki, vai löytyykö Singletownista viimeinen oljenkorsi? 

Jonna ja joni singletown suomi

Jonna, 26, ja Joni, 28

Kolme vuotta seurustelleet Joni ja Jonna eivät ole olleet kahta päivää pidempään erossa toisistaan. Muusikkopariskunta haluaa suhteensa tauolle vähentääkseen Jonnan läheisriippuvuutta sekä haastaakseen sosiaalisesti introverttia Jonia. Ajaako pidempi ero ja muiden sinkkujen deittailu nämä romantiikanjanoiset kyyhkyläiset juomaan muista lähteistä, vai kasvaako ikävä toiseen liian suureksi?

Singletown suomi Kerttu ja Nino

Kerttu, 20, ja Nino, 23

Yhteisten teatteriopintojen parissa toisensa löytäneet Nino ja Kerttu olivat alkuun opiskelukavereita. Puoli vuotta sitten kaverilliset ajatukset väistyivät romanttisten tunteiden tieltä ja pari alkoi seurustella. Siitä lähtien itsenäiselle aikuistumiselle on ollut vain vähän tilaa, sillä nuoripari on toisiinsa liimaantuneita 24/7. Kerttu toivoo hetkellisen eron kasvattavan itseluottamustaan, joka on joutunut koetukselle sosiaalisesti aktiivisen Ninon kyydissä. 

Singletown suomi Laura ja Lotta

Laura, 25, ja Lotta, 33

Punavuorelaisen yrittäjäpariskunnan polut kohtasivat vuosi sitten, kun Lotta etsi tapahtumaansa joogaopettajaa, ja paikalle ilmestyi nuori kaunotar Laura. Huumaavat soidinmenot johtivat alkukesän kihlaukseen, mutta suhdetta sävyttävät myös molemminpuoliset epävarmuudet. Molemmat toivovat, etteivät he Singletownin suoman tauon jälkeen pitäisi toisiaan enää itsestäänselvyytenä.

Singletown suomi Vilma ja karim

Vilma, 22, ja Karim, 26

Tinderistä puoli vuotta sitten toisensa löytänyt kaksikko hyppäsi nopeasti suhteen syvään päätyyn ja muutti yhteen. Alkuhuumasta havahduttuaan parille on kuitenkin herännyt epäilys, ovatko he sittenkin kompastuneet avoliittoon liian kevein perustein, vai voivatko tunteet vielä syventyä. Karim ja Vilma eivät ole paperilla toistensa perinteistä kumppanityyppiä, ja he toivovatkin, että tauko suhteesta ja viimeinen katsaus sinkkumarkkinoille toisi varmuuden tulevaisuudesta. 

Singletown Suomi discovery+-palvelussa keskiviikkoisin 3.11. alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »