LIS-SAARA JA RONI

No niin! Love Islandille saapuu kerralla kaksi uutta asukasta - tatuoitu pukumies Roni ja leikkisä Saara tietävät mitä haluavat: ”Hän on minun ykköskohteeni”

Telkkari | 28.09.2021 19:32

Love Island Suomeen saapuu jälleen lisää kasvoja tänä iltana nähtävässä jaksossa. Saarelaisille nimittäin järjestetään pikatreffit kahden uuden sinkun kanssa villan etupihalla. Seiska kysyi kaksikon taustat, millaisia he ovat, ja kenestä he ovat kiinnostuneet.

Varo juonipaljastuksia!

SYVÄLLINEN KESKUSTELIJA

Tamperelainen Saara on 24-vuotias, ja hän luonnehtii itseään avoimeksi, leikkisäksi ja spontaaniksi. Kaunotar opiskelee sosiaalipsykologiaa yliopistossa, johon hän kuluttaa suurimman osan ajastaan. 

- Tykkään mennä keskusteluissa diipimmälle tasolle, joten ohjelmassa nähdään todennäköisesti syväluotaavampia keskusteluja. Olen aika hyvä lukemaan ihmisten tunteita, ja olen pienestä pitäen ollut todella empaattinen.

Sinkkuna usean vuoden viihtyneellä Saaralla on kokemusta pidemmästä parisuhteesta. Hän on ollut aiemmin lähes neljän vuoden suhteessa, joka päättyi kolme vuotta sitten.

- Tänä vuonna oli sellainen puolen vuoden suhdeyritys, mutta se sitten kaatui. Jäi vähän lyhkäiseksi, Saara kertoo ja nauraa.

Lue lisää: Love Islandista juuri pudonnut pari haastattelussa: ”Tässä ei kukaan kuole”

LIS-SAARA
Reissaaminen on Saaran mieleen. – Ja kun minulla on vapaa-aikaa, tykkään käydä kuntosalilla ja lenkkeillä, sekä vaellella metsiköissä, hän kertoo iloisena.

Rakkauselämään piristystä hakeva kaunotar on halunnut jo Love Island Suomen ensimmäisestä tuotantokaudesta saakka.

- Olen innoissani, ja odotan jo villaan pääsyä. Nyt oli sellainen täydellinen sauma elämässä, joten minun oli pakko hakea mukaan.

Hänellä on jo tähtäimessään yksi saaren miehistä.

- Muhamed on minun ykköskohteeni, mutta aion kyllä jutella kaikille, koska porukka vaikuttaa todella mukavalta.

Lue lisää: Oho! Love Islandista pudonnut pari aikoo testata suhdettaan: ”Katsotaan, miten tämä toimii ulkomaailmassa”

SIJOITTAA KRYPTOVALUUTTAAN

Tumma, tulinen ja tatuoitu Roni on 21-vuotias sinkkumies Mikkelistä, jolla on juuria ympäri maailmaa. 

– Kaverit ovat kehuneet, että olen ihan hauska ukko. Olen tällainen turkkilais-venäläis-kurdilais-ruotsalais-suomalainen. Harrastan kuntosalilla käymistä ja kryptovaluuttoihin sijoittamista. Lähdin tuohon sijoittamishommaan sattumalta mukaan ja sytyin sille.

Hän kertoo toiseksi äidinkielekseen venäjän, mutta turkkia hän ei puhu. Roni tekee työkseen mittatilauspukujen myyntiä ja markkinointia. 

- Jos minut bongaa Helsingin kaduilta, niin minulla on 90 prosentin varmuudella puku päällä, komistus lupailee.

LIS-RONI
Roni veisi treffikumppaninsa ulkomaailmassa mieluusti adrenaliinin täytteisille tärskyille, kuten esimerkiksi benji-hyppäämään.

Ronilla on taskussaan myös rakennusalan tutkinto, mutta alan hommat eivät olleet hänen heiniään.

- Toivottavasti en ikinä tee niitä minuuttiakaan koskaan, Roni täräyttää.

Mies on ollut kerran vakavassa parisuhteessa, jonka päättymisestä on nyt noin vuosi. Hän hakee menevää, rempseää ja tavoitteellista naista. Saarella Ronia kiinnostavat eniten Niina ja Salli.

- Odotan jo, että pääsen heille juttelemaan. En ole vielä suunnitellut, mitä heille sanon, mutta eiköhän se pian selviä!

Uusilla saarelaisilla on haasteenaan vahvat parit, joita saarelle on jo muodostunut useampia: Salli ja Eeli, Emilia ja Tatu, Kimi ja Rosa F. sekä toisensa uudelleen löytäneet Nico ja Krete.

Lue lisää: Toimittajan kommentti: Helle ja korona haasteena Love Island Suomessa

Love Island Suomi AVAlla ma-la kello 21, ja mtv-palvelussa jo kello 20.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!