fbq
Telkkari
28.10.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Niko Saarinen sanoi erittäin suoran kommentin BB-Noorasta – kohtasi Nooran kommenttinsa jälkeen: ”Jasmiina on Stockmann, Noora Tokmanni”
Telkkari
28.10.2021 16:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Muutaman viikon Big Brother -talossa viettänyt Noora jakoi mielipiteitä käytöksellään, sillä muiden asukkaiden mielestä hän pahoitti mielensä pienistäkin asioista. Noora toi persoonansa esiin heti taloon mentyään.

Seiskan BB-Valvomoa juontava Niko Saarinen kertoi Nooralle, millaisen ensivaikutelman tämä antoi katsojille.

- Vierailin Big Brotherin lähetyksessä viime viikolla. Kuvailin sinua silloin niin, että periaatteessa pidin siitä, kun menit uutena asukkaana taloon, etkä nöyristellyt muita. Olit hieman tuittupää. Mielestäni se oli pelitaktiikkana hieman outo, koska eikö siellä pitäisi vähän nuoleskella muita, ettei joudu häätöäänestykseen, Niko sanoi.

Lue myös: BB-Sanni kaipasi pois Big Brotherista: tuore parisuhde hieman ennen ohjelman alkua - näin poikaystävä kommentoi rakkaansa pääsyä tosi-tv-sarjaan

Noora kertoi, ettei hänellä ollut minkäänlaista pelitaktiikkaa.

- Halusin mennä taloon ja tutkia, miten käyttäydyn, kun en tiedä ulkomaailmasta mitään. Ei ollut suunniteltua, että käyttäydyn näin ja näin ja olen kaveri tämän ja tämän kanssa. Halusin kaikkien reaktioiden tulevan luonnollisesti, hän sanoi.

Ennen haastattelua Noora kertoi Nikolle pitävänsä tämän Nikotellen-podcastista. Niko oli sanonut Big Brother -lähetyksessä melko kärkkään kommentin Noorasta, ja hän joutui kertomaan asiasta Nooralle.

- Nyt sydäntäni särkee, koska kerroit pitäväsi Nikotellen-podcastistani. Sanon tämän nyt, ettet näe sitä mistään nauhalta, mutta sanoin sinusta myös, että Jasmiina on Stockmann ja sinä olit Tokmanni. Analysoin sinua niin, että koska Jasmiina on ulkomaailmassa niin suosittu, niin halusitko olla pahempi kuin Jassu?

Lue myös: BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Noora suhtautui Nikon kommenttiin neutraalisti.

- Halusin tutustua Jassuun samalla tavalla kuin muihinkin, mutta koska olemme niin samanlaisia, yhteenottoja tulee helpommin, hän pohti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »