Niko Saarinen paljastaa: teki salaisen sopimuksen Suvi Pitkäsen kanssa hetkeä ennen Selviytyjät Suomen kuvauksia!

Telkkari | 06.05.2021 19:01

Niko Saarinen paljasti yllättävän tiedon Selviytyjät Suomen kulisseista.

Selviytyjät-formaatin ideaan kuuluu juoniminen ja liittojen solmiminen. Katsojat näkevät joka jaksossa, kun kilpailijat solmivat liittoja, joiden avulla yritetään sopia ulos äänestettävä kanssakilpailija.

Niko Saarinen paljastaa Seiskan Heimoneuvostossa, että juonittelu aloitettiin jo ennen kuvausten alkamista.

- Me teimme Suvi Pitkäsen kanssa hieman ennen kuvausten alkua.. Se oli ehkä vähän leikkimielinen, että jos päädymme samaan leiriin, emme äänestä toisiamme, Niko paljastaa.

Lue myös: ”Tehän ette näe jaksoista kaikkia kohtia” - Niko Saarinen vastaa Selviytyjät Suomen aiheuttamaan Arttu Harkki -somekritiikkiin

Hän toki tiedosti, että Selviytyjien maailmassa kaikkeen sovittuun ei voi luottaa.

- Selviytyjissä tilanteet muuttuvat niin äkkiä. Tupakkakeskustelumme, joka käytiin ennen kuvauksia, seurauksena ajattelin, että Suvin kanssa olisi kiva päästä samaan leiriin. Emme päässeet. Kun pääsimme lopulta samaan leiriin, asiat olivat muuttuneet. Kaikki olivat puukottaneet toisiaan selkään.

Vaikka Nikon ja Suvin ensimmäinen sopimus solmittiin tuotannolta salassa, kävivät he vastaavan keskustelun kameroiden edessä.

- Vaaneissa kävimme keskustelun, jota ei ikinä näytetty televisiossa, että emme äänestä toisiamme. Luotin siihen tässä vaiheessa kuin kallioon.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!