Niko Saarinen laittoi Selviytyjät Suomi -voittaja Miska Haakanan tilille teoistaan: ”Käytit Virpiä hyväksesi!"

Telkkari | 03.03.2021 13:31

Selviytyjät Suomi -sarjassa kilpaileva Niko Saarinen juontaa Seiskan Heimoneuvostoa, jossa ruoditaan alkaneen Selviytyjät Suomi -kauden tapahtumia vaihtuvien vieraiden kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa vieraili Selviytyjät Suomen vuonna 2019 voittanut tubettaja Miska Haakana. Niko muistutti Miskaa siitä, että Selviytyjät Suomessa kyse on jatkuvasta pelaamisesta.

Selviytyjät Suomihan on sitä itseään, eli siinä puhutaan muista p**kaa, Niko totesi.

- Enkö mä ollut ihan kiva? En ollut kuin sinä, olin enemmän sellainen mukava, Miska heitti.

Niko ”järkyttyi” Miskan kommentista ja muistutti häntä ohjelmassa tekemistään selkäänpuukotuksista.

- Hei, sinä olit julma, ja heitit Virpi Kätkän junan alle heti kuin mahdollista!

Miska väitti, ettei hän muista tapahtumia kunnolla. Hän kuitenkin muisti saaneensa lukuisia viestejä suosikkisarjan käänteistä ja Virpin kohtelusta.

- Se on ainoa asia, josta olen saanut negatiivista palautetta. Inboxini täyttyi siitä, että: ”En seuraa sinua enää ikinä, miksi teit noin?” Minulla oli syyni. 

 

”Käytit Virpiä hyväksesi!”

Miska sanoi vitsaillen, että Niko avasi hänen Selviytyjät-haavansa uudestaan nostamalla Virpin esille. Niko halusi perustella näkemyksensä.

- Minulla oli olo, että käytit Virpiä hyväksesi. Virpihän pelasti sinut. Siellä oli puhetta, että sinut äänestetään pois. Puukotit kuitenkin Virpiä heti, kun se oli mahdollista. Sanoit, että avasin haavasi, niin miten paljon setvitte välejänne kuvausten jälkeen?

Miska myöntää, että keskusteluja tuli käytyä kuvausten jälkeen.

- Kyllä pariin otteeseen käytiin keskusteluja, mutta mikään ei tuhonnut mitään välejä kokonaan. 

Selviytyjät Suomi Nelosella lauantaisin klo 20. Seiskan Heimoneuvosto Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla keskiviikkoisin.

 

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

"Jauhanut minusta p**kaa" – Ex on the Beach Suomi rikkoi Amandan ja Jennin ystävyyden: ”Emme vietä aikaa keskenämme”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!