fbqNäin Harri Moisio päätyi Temppareihin: "Sanoin heille, että tiedättehän te" | Seiska
Harri Moisio

Näin Harri Moisio päätyi Temppareihin: "Sanoin heille, että tiedättehän te"

Telkkari | 25.11.2021 21:01

Harri Moisio, 48, loistaa poissaolollaan tämän syksyn Temptation Island Suomi -ohjelman 10. kaudella. Extra-lähetyksiä ei tällä kertaa nähdä, mutta edellisillä tuotantokausilla Harri on hauskuuttanut katsojia terävillä kommenteillaan koskien ohjelman värikkäitä käänteitä.

– Se on yllättänyt itsenikin, miten suosituksi roolini Temptation Island -ohjelmassa on oikein muodostunut, Harri ihmettelee vilpittömästi Seiskan haastattelussa.

Lue myös: Analyysisetä Harri Moisio vastaa suhdehuhuihin: Sen voin sanoa, että…

Radio Rockin aamujuontajanakin työskentelevä Harri ei kuitenkaan vieläkään ymmärrä, miksi juuri häntä kysyttiin analyysisedän rooliin.

– Minulla ei ole aavistustakaan, miten minut keksittiin mukaan tähän ohjelmaan, Harri hörähtää.

– Minulle vain soitettiin ja kysyttiin, että kiinnostaisiko minua tällainen. Sanoin heille, että tiedättehän te, että minä olen sukupolvea vanhempi kuin ohjelman osallistujat.

Harri Moisio yllättyi, miten suosituksi hänen roolinsa analyysisetänä muodostui.
Harri Moisio yllättyi, miten suosituksi hänen roolinsa analyysisetänä muodostui.

Suostui samantien

Pitkään Harrin ei tarvinnut harkita osallistumistaan, sillä hän kertoo olevansa melko äkkipikainen. Ainakin tietyissä asioissa.

– Olen monessa suhteessa hirveän harkitsevainen. Se välittyy esimerkiksi siinä, että olen harkinnut nyt 15 vuotta oman asunnon ostamista, juontaja paljastaa.

– Tämän tyyppisissä asioissa olen sitten taas hyvin impulsiivinen, Harri kertoo Temppareihin hyppäämisestään.

Lue myös: Harri Moisio tyrmää väitteet päättyneistä parisuhteista: Uskomatonta hölynpölyä

Harri on juontanut Temptation Island Suomi Extraa vuosina 2018-2020. Harrin keskustelukumppanina toimii ohjelman varsinainen juontaja Sami Kuronen.

– Se on kyllä osoittautunut ihan hauskaksi puuhaksi. Olen mielestäni tehnyt aika monipuolisesti kaikennäköistä, mutta tämä on omituisuudessaan ja hauskuudessaan ihan ylivertainen työproduktio, Harri myöntää.

Harria ei nähdä tänä syksynä Temptation Island Suomen 10. tuotantokaudella.
Harria ei nähdä tänä syksynä Temptation Island Suomen 10. tuotantokaudella.

"He puhuvat paskaa!"

Harri on tehnyt merkittävän uran radiossa, mutta Temppareiden myötä hän on tehnyt itseään tunnetuksi myös television tuijottajille. Hänellä onkin vahva mielipide siitä, miten televisiossa työskentelevät ihmiset eivät aina myönnä tv-työn hehkeyttä.

Lue myös: Tämä suomalainen perinne saa Harri Moision kiehumaan: Alastomat miehet tarkkailevat toisiaan

– Ei se ole mikään salaisuus, että onhan se aika magee juttu, että oma naama näkyy edes vähän telkkarissa. Joka ainoa ihminen, joka on media-alalla ja väittää jotain muuta, puhuu niin täyttä paskaa, Harri lataa.


 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!