fbqNäin Ensitreffit alttarilla -Miika vältteli Tuulaa, vaikka oli samassa kaupungissa - syksyllä molempien elämään tuli iso muutos | Seiska
Telkkari
07.12.2021 00:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
ensitreffit alttarilla -miika, ensitreffit alttarilla -tuula
Näin Ensitreffit alttarilla -Miika vältteli Tuulaa, vaikka oli samassa kaupungissa - syksyllä molempien elämään tuli iso muutos
Telkkari
07.12.2021 00:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas tuotantokausi päättyy tiistaina (7.12.) MTV3:lla esitettävässä jaksossa. Avioituneet parit tapaavat vielä kerran asiantuntijat yhteisen pöydän ääressä. Ohjelma on kuvattu yhdeksän viikkoa sen jälkeen, kun kauden kuvaukset päättyivät viime kesänä.

Ohjelmassa avioituneet ja jo kesken kesän kuvausten eronneet Tuula ja Miika kertovat kuulumisiaan. Kaksikko ei tavannut toisiaan kasvotusten kuvausten jälkeen kertaakaan. Pääkaupunkiseudulla asuva Miika oli muuttoapuna siskolleen Turussa, jossa Tuula asuu, mutta ei mennyt tapaamaan Tuulaa. Miika vetosi muuttokiireisiin.

Tuula kertoo ohjelmassa, että hänellä kesti hetken toipua kesän myllerryksestä. Myös Miika kertoo kokeneensa pettymyksen tunnetta.

Ensitreffit alttarilla -Miika, Ensitreffit alttarilla -Tuula
Miikan ja Tuulan avioliitto kariutui ohjelman edetessä. Kaikki muut kauden parit jatkoivat yhdessä.

Kaksikko on kuitenkin pitänyt yhteyttä viestitellen. Tuulan mukaan viestittelyssä on heidän kohdallaan kuitenkin se ongelma, että aina jompi kumpi ymmärtää viestit väärin ja soppa on valmis.

- Ollaan sovittu, että koitetaan soitella enemmän, Tuula kertoo kaksikon yhteydenpidosta.

Kaksikko on yhtä mieltä siitä, että ohjelmaan kannatti lähteä. Siltikin, vaikka omaa kultaa ei löytynyt.

- Ei mua ei tippaakan kaduta se, että mä lähdin tähän, Tuula summaa.

- En tekisi mitään toisin, olen aidosti pyrkinyt olemaan oma itseni, Miika kiteyttää.

Sekä Tuula että Miika ovat keskittyneet tahoillaan kumppanin etsinnän sijaan opintoihin. Tuula kertoo aloittaneensa syksyllä liiketalouden opinnot, joista hän oli haaveillut jo muutaman vuoden ajan.

- Saan sillä jatkettua omaa urapolkuani siihen suuhtaan, mihin haluan, Tuula perustelee.

Miika on aloittanut syksyllä Metropolia Amattikorkeakoulussa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ajoneuvotekniikassa.