Mitä?! Temptation Islandilta pariskuntana kotiin lähtenyt superpari Anna ja VP kertovat yllätyspäätöksestään TIS-Extrassa: "Päätettiin erota"

Telkkari | 22.04.2021 22:01

Tämän illan Temptation Island Suomi Extrassa (22.4.) Harri Moision ja Sami Kurosen vieraina nähdään Viettelysten saarelta kotiin pariskuntana lähteneet Anna ja VP.

Harri ja Sami tiedustelevat heti alkuun parin kuulumisia. Suosikkijuontajat yllättyvät suuresti, kun VP ilmoittaa parin shokkierosta.

- Helmikuussa päätettiin erota, VP toteaa. 

Lue myös: Yllätyssuhde?! Temptation Island Suomen sinkku-Esa viihtyy varatun Julian kanssa - paljonkertova kuva kaksikon koiralenkiltä!

Anna ja VP - shokkiero

Juontajat kyselevät heti yllätyspäätökseen johtaneista syistä. VP:n mukaan pari kävi eron aikoihin syvällisiä keskusteluita heidän prioriteeteistä parisuhteessa.

- Huomasin itse sen, etten antanut parisuhteelle läheskään yhtä paljon kuin mitä suhteesta sain. Eihän se ole tietenkään reilua sitä toista kohtaan. 

Anna on samaa mieltä asiasta.

- Olen todella aktiivinen osapuoli. Ei se tarkoita, että VP on ollut huono suhteessa, mutta hän on ollut passiivisempi. 

Lue myös: Ohhoh, yksi sinkku ja varattu antautuvat lemmen vietäviksi vielä Temptation Island Suomen unelmatreffeillä: "Seksiä sängyssä ja parvekkeella"

Anna toteaa, että silloin kun ei ole tyytyväinen parisuhteeseen, niin kannattaa erota. Myös VP:n mukaan päätös oli heille oikea.

- Ei pidä olla epätasa-arvoisessa suhteessa. Silloinhan se ero on ihan looginen ratkaisu sekin. 

Lue myös: Poikkeuksellisen kiihottunut tunnelma Temptation Island Suomessa! Varatun Annan himot yltyvät kohdatessaan kumppaninsa VP:n viimeisellä iltanuotiolla: "Panettaako sua?!"

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

Temptation island suomi anna Ville-pekka VP
Päällikkö VP ja seksin ylipapitar Anna kertoivat shokkierostaan TIS-Extrassa.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!