fbq
Telkkari
18.10.2021 10:23
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
Sami Kuronnen
Mitä ihmettä? Sami Kuronen larppaa Leijonakuninkaan Simbaa: ensimmäinen vilaus Temptation Island Suomen juhlakaudesta
Telkkari
18.10.2021 10:23
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Temptation Island Suomi -ohjelmasta nähdään tänä syksynä jo kymmenes tuotantokausi. Ohjelmassa pariskunnat testaavat suhteensa kestävyyttä. Kumppanit erotetaan toisistaan eri majapaikkoihin, joissa viriilit sinkut vikittelevät heitä.

Lue myös: Kymmenes TIS-kausi purkissa! Sami Kuronen räpläili ja joi olutta ennen Suomeen paluuta - katso kuva!

Juhlakausi alkaa Nelosella 24. marraskuuta. Temptation Island Suomen Instagram-tilillä on nyt julkaistu esimakua uudesta kaudesta. Mainosvideo on tehty elokuvalliseen tyyliin. Traileri jäljittelee Disneyn ysärisuosikkianimaatiota, Leijonakuningasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen)

Ohjelman juontaja Sami Kuronen on myös jakanut samaisen videon. Iltanuotiogrillaaja on videolla kuin Simba-leijona konsanaan. Liehuletti kapuaa "Jylhäkalliolle" auringonnousun aikaan katselemaan maisemia. Kalliota kohti vaeltaa joukko ihmisiä ja nuotio syttyy tuleen.

- Jo yhdeksän kautta olemme kulkenet yhdessä, ja nyt niin kuin aurinko nousee uuteen päivään, saapuu muyös Temptation Island Suomi kausi 10, Sami sanoo videolla.

Juhlakausi on kuvattu kesällä etelän lämmössä Espanjan Marbellassa. Uuden kauden maisemia on esitelty somessa keväällä ohjelman kilpailijahaun yhteydessä. Pariskunnat ja sinkut majoittuvat hulppean näköisissä kartanoissa.

Sami Kuronen
Sami Kuronen jatkaa uudella kaudella iltanuotiolla hiillostamista.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »