fbq
Telkkari
20.10.2021 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen
Anne Ramsay ja Marko Paananen
Mitä ihmettä? Remppa vai muutto Suomessa nähdään hämmentävä ”sauna”
Telkkari
20.10.2021 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen

Huomenna torstaina (21.10.) nähtävässä Remppa vai muutto Suomi -jaksossa Marko Paananen ja Anne Ramsay suuntaavat Helsingin Laajasaloon, missä tämän jakson kohdehenkilöt Markku ja Marjo asuvat kerrostalokolmiossa.

Erityisesti Marjo on kyllästynyt asunnon ahtaisiin tiloihin, kun taas Markku haikailee saunan perään. Eräänlainen saunaratkaisu asunnosta kuitenkin löytyy, koska vierashuoneen seinältä löytyy saunapussi, jota virallisesti kutsutaan hyvinvointipussiksi. Annelle näky luo positiivisen mielen. 

- Heidän vaatimustasonsa ei voi olla kovin korkealla, jos löydän oikean saunan, niin eikö se ole selvä voitto? Anne naljailee Markolle.

Lue myös: Marko Paananen ja Anne Ramsay viihtyvät cityelämän sykkeessä - Seiska selvitti Remppa vai muutto -tähtien taustat

Saunapussi
Oven vieressä roikkuva hyvinvointipussi hauskuuttaa Markoa ja Annea huomisessa jaksossa.

Upseerina työskennellyt Markku avautuu myöhemmin kameroille yksipuolisesta ”saunavuorosta”.

- Siinä on aina yhden hengen vuoro, ja se on Marjon, Markku kertoo kameroille.

Lue myös: Remppa vai muutto Suomi: Marko Paananen paljastaa kameroille todelliset ajatuksensa asiakkaansa toiveista: "Epärealistinen..."

Remppa vai muutto Suomi-Markku ja Marjo
Laajasalon kolmio on Markun ja Marjon ensimmäinen oma asunto. Aiemmin he ovat nimittäin asuneet Helsingissä puolustusvoimien työsuhdeasunnoissa muun muassa Pohjoisrannassa ja Suomenlinnassa.

Markku tuntuu olevan vaimoaan tyytyväisempi heidän nykyiseen asuntoonsa, kun Marjo taas tuntuu olevan vahvasti muuton kannalla. Pariskunta antaa Markolle 40 000 euron remonttibudjetin, kun taas Anne saa katsoa asiakkailleen uutta asuntoa 300 000 eurolla.

Molemmat ovat budjettiensa kanssa helisemässä, mutta varsinkin Annella on edessään lähes mahdoton tehtävä. Marjo ja Markku nimittäin haluaisivat saunallisen kolmion Helsingin kantakaupungista tai sen lähettyviltä.

- Tämä budjetti on ihan katastrofi, Anne tuskailee kameroille.

Lue myös: Järkytys Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassa: Asbestilöydös uhkaa räjäyttää remonttibudjetin!