Bea Toivonen

Missikaunotar Bea Toivonen Selviytyjät-kilpailusta: Pelkäsin henkisen jaksamisen puolesta

Telkkari | 18.06.2021 15:01

Wedding Garage -hääliikkeen kutsuvierasavajaisiin saapunut Bea Toivonen, 28, ei ole ehtinyt vielä kunnolla kotiutua kiireisen kevään jälkeen Lontooseen. Hän on yksi tulevan Selviytyjät-kilpailun osallistujista. Porukka palasi vastikään Dominikaanisesta tasavallasta takaisin Suomeen.

Lue myös: Oho, Bea Toivonen palasi Selviytyjien kuvauksista lähes tunnistamattomana - näin paljon hän on muuttunut vuosien varrella

– On ollut erilainen kevät. Aika on kulunut Selviytyjiin valmistautuessa ja sitten kisan jälkipuinneissa.

– Kävin heti kisan jälkeen Lontoossa tapaamassa Jesseä sekä koiraamme. Oli niin pitkä aika, kun emme olleet missään yhteydessä toisiimme. Lähden taas ensi viikolla takaisin Lontooseen, Bea kertoili.

Bea kertoo jatkuvan reissaamisen aiheuttavan stressiä. Onneksi matkoille on useimmiten iloinen syy. – Olen tulossa taas ensi kuussa Suomeen rakkaan ystäväni häihin!
Bea kertoo jatkuvan reissaamisen aiheuttavan stressiä. Onneksi matkoille on useimmiten iloinen syy. – Olen tulossa taas ensi kuussa Suomeen rakkaan ystäväni häihin!

Lue myös: Varsinainen viettelijä! Ex-missi Bea Toivonen seksikkäänä alusvaatteissa: "Tyrmäävä"

Meistä muodostui perhe

Selviytyjiin lähteminen oli Bealle jännittävä paikka. Jälkikäteen hän on kuitenkin erittäin tyytyväinen, että osallistui kisaan.

– Eniten pelotti, miten henkisesti suhtaudun kisaan. Treenasin kyllä etukäteen myös personal trainerin kanssa kuntoni kohdilleen.

Lue myös: Ooh, mitkä sääret! Bea Toivonen poseeraa järisyttävän kuumana bikinikuvassa - "Boom!"

Bealle ei jäänyt pahaa makua suuhun.

– Jengi oli aivan loistava. Meistä muodostui vähän niin kuin perhe siellä. Olen onnellinen, että uskalsin lähteä mukaan.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!