fbq
Telkkari
16.11.2021 17:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV
Roy
Maajussille morsian: Jos kanadalainen Roy teki sinuun lähtemättömän vaikutuksen, niin hyviä uutisia - miehellä on haku päällä: ”Huumorintaju on tärkeä”
Telkkari
16.11.2021 17:20
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus, MTV

Kanadalaisherra Roy Rissanen, 49, tuli tutuksi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta (2021). Monen suureksi yllätykseksi, mies asuu tätä nykyä aikuisen poikansa Alexander ”Lex” Rissasen kanssa Helsingissä. Urheilullinen ja urbaanin oloinen Roy kertoo Vappu Pimiälle tuoreen kauden jaksossa 14, että hän kokee itsensä juuri suomalaiseksi.

- Pidän itseäni suomalaisena. Se on aina ollut identiteettini. Minulla on [Suomen leijona] tatuointi ja sauna verissä. 

Lue myös: Tämä piirre suomalaisissa naisissa saa maajussi-Royn syttymään - mutta yksi asia kummastuttaa: "Outoa ja väärin!"

Roy
Roy treenasi itsensä huippukuntoon ennen Suomeen muuttoaan.

Sinkkumies kaupungissa

Ohjelmassa Roy lähentyi Sannan kanssa, mutta romantiikka ei kantanut loppuun saakka. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mies uskoisi Sen Oikean olevan juuri suomalainen.

- Aion muuttaa Suomeen. Paras keino löytää nainen on tulla Suomeen etsimään. Viime kesänä tehdyssä haastattelussa Roy paljastaakin, että hän on ehtinyt tavata ”muutamaa tyyppiä, mutta varsinaisille treffeille hän ei ole vielä päässyt.

- Minulta kysytään usein, minkälaista tyttöä etsin. Hyvä huumorintaju on tärkeä. Sellainen, jonka kanssa on helppo jutella. 

Talikon varresta Royta ei tapaa, sillä mies paiskii hommia kiinteistönvälittäjänä.

Maajussi-Roy paljastui pesunkestäväksi naistenmieheksi – katso tosi-tv-tähden pokausvinkit!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »