Maajussi-Matthew'n ja Suvi-Tuulin treffeillä vaivaannuttava tunnelma - kiusallinen hiljaisuus ei ota loppuakseen: "Kyllä mie ehkä odotin häneltä vähän enemmän"

Telkkari | 21.04.2021 10:31

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Torstai-illan (22.4.) jaksossa vietetään kolmansia yksilötreffejä, jolloin Mustafan kanssa treffeille lähtee Sanna, Matthew puolestaan vie treffeille Suvi-Tuulin ja Roy viettää aikaa Terhin kanssa kahden kesken.

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Kiusalliset treffit

Kanadan lumisessa Margon kylässä Matthew vie puolisoehdokkaistaan Suvi-Tuulin yksilötreffeille laskemaan pulkkamäkeä. Pulkkamäen jälkeen Matthew ja Suvi-Tuuli suuntaavat paikalliseen pubiin pelaamaan biljardia. Pelin jälkeen onkin aika istua alas ja jutella kahden kesken, mutta kaikki ei suju aivan odotetusti.

- On ollut hauska päivä, Suvi-Tuuli toteaa.

Lue myös: Maajussi-Matthew vie morsianehdokkaansa saunatreffeille - muiden sinkkunaisten tehtävä herättää keskustelua: "Ei toi lehmänp**kan haju haittaa yhtään, mutta..."

Maajussi-Matthew Suvi-Tuuli
Matthew'n ja Suvi-Tuulin treffien äänekkäämmäksi osioksi jäi mäenlasku.

Tämän jälkeen kaksikon välille syntyykin pitkä ja kiusallisen oloinen hiljaisuus.

- Se alkoi mennä kiusalliseksi, tuntui kuin puhuminen olisi ollut hankalaa. Yritin hieman tutustua häneen, mutta ei se tuntunut toimivan, Matthew kertoo kameraryhmälle.

Lue myös: Sarjan historian liikuttavin tunnustus? Jenni yllättää maajussi-Matthew'n henkilökohtaisella lahjalla - avautuminen tragediasta saa Jennin kyyneliin

Odotukset korkeammalla

Lopulta Suvi-Tuuli huomauttaa, että kello on jo paljon. 

- Kyllä mie ehkä odotin häneltä vähän enemmän sen esittelyvideon perusteella. Hän voisi olla spontaanimpi tai puheliaampi tai antaisi itsestään enemmän julki, Suvi-Tuuli kertoo treffien päätteeksi. 

- Kemian täytyy olla numero yksi. Uskon, että kun sen löytää, niin siihen päälle on helpompi rakentaa, Matthew summaa tuntemuksiaan. 

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Lue myös: Perheestä haaveilevan Maajussi-Matthew’n morsianehdokas pudottaa pommin ryhmätreffeillä: ”Se ei ole reilua ketään kohtaan”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!