Maajussi-Matthew

Maajussi-Matthew vie morsianehdokkaansa saunatreffeille - muiden sinkkunaisten tehtävä herättää keskustelua: "Ei toi lehmänp**kan haju haittaa yhtään, mutta..."

Telkkari | 08.04.2021 19:31

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään myös Kanadasta.

Viime jakson varsinaisesta yllätyksestä vastasi Stefano, joka oli päättänyt olla kutsumatta yhtäkään morsianehdokkaista farmiviikolle. Ennen kuin Stefano ehti kuitenkaan paljastaa tuntojaan kumppaniehdokkaille, pyysi Salla saada puheenvuoroa.

- Me olemme keskustelleet keskenämme, ja olemme pahoillamme, mutta meistä tuntuu, ettet ole täällä oikeista syistä. Samoista syistä, joiden takia me olemme täällä. Joten tässä vaiheessa haluamme toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja turvallista matkaa kotiin, Salla täräytti katsellen silminnähden hämmästynyttä Stefanoa.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Tästä juonenkäänteestä johtuen jaksossa seurataan vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan. 

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Ulosteen haju ei houkuttele

Matthew vie morsianehdokkaansa ystävänsä maatilalle, jossa Suvi-Tuulin ja Jennin tehtäväksi jää tyhjentää likavesiallas. Jenni tarttuu reippaasti toimeen, mutta Suvi-Tuulia ajatus hieman vieroksuttaa.

- Ei siis toi lehmänp*skan haju haittaa yhtään, mut sitten kun se löytyy omasta vaatetuksesta ja joka puolelta, niin sitten on ihan, että a-haa, Suvi-Tuuli purkaa tuntojaan Jennille.

Lue myös: Perheestä haaveilevan Maajussi-Matthew’n morsianehdokas pudottaa pommin ryhmätreffeillä: ”Se ei ole reilua ketään kohtaan”

Lopulta Jenni saa altaan tyhjennettyä.

- Vähän se haisi, mutta eipä siinä nokka kauaa tuhissut, Jenni kertoo kameralle.

- Kyllä sitä silloin tällöin toisinaan tekisi, mutta en mie koe yhtään silleen et mie oisin joku farminainen, Suvi-Tuuli kertoo myöhemmin haastattelussa.

Täydelliset treffit kiuasmakkaran parissa

Lopulta kaksikko saa jätealtaan tyhjäksi. Jenni kertookin kameralle jälkikäteen, että hän hoiti työn operatiivisen puolen, kun taas Suvi-Tuuli kannusti ja ihaili maatilan eläimiä. Kahden morsianehdokkaan viimeistellessä urakkaansa, on Matthew vienyt yksilötreffeille Tarun

Lue myös: Maajussi-Stefano paljastaa morsianehdokkaalleen henkilökohtaisen parisuhdetragediansa: ”Se oli iso shokki”

Maajussi-Matthew Taru
Matthew opettaa Tarulle myös tarkka-ammuntaa. Kuva. MTV

Taru ja Matthew lämmittävät treffeillään Matthew’n kotitilan pihasaunaa. Morsianehdokas opettaa Matthew’n perisuomalaisen kiuasmakkaran saloihin. 

- Oli ihan täydelliset treffit, Taru kertoo hymyillen kameralle saunanraikkaana.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!