fbqLiitto särkyy - voittajasuosikki joutuu pakkaamaan tavaransa Selviytyjissä: "Tiesin, että tänään on lähtöni" | Seiska
Telkkari
28.11.2021 22:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen
Selviytyjät Suomi
Liitto särkyy - voittajasuosikki joutuu pakkaamaan tavaransa Selviytyjissä: "Tiesin, että tänään on lähtöni"
Telkkari
28.11.2021 22:30
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen

Paul Uotila on osoittanut olevansa sangen taitava kaikissa Selviytyjät Suomen kilpailuissa. Jälleen tällä viikolla hän voitti koskemattomuuden ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa.
– Tulee deja vu, Shirly Karvinen toteaa katkeransuloisesti, kun ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde asettelee miehen kaulaan koskemattomuusriipusta.

 Muut leiriläiset ovat äimistyneitä Paulin voittojatkumosta. 
– En ymmärrä miten hän jatkaa noiden kilpailujen voittamista. Ihminen, joka on haluttu täältä ulos toisen viikon jälkeen, on edelleen pelissä, Eveliina pohtii vakavana. 

Eveliinalla, Heikki Sorsalla ja Shirlyllä on ollut liitto jo pitkään. Paulin voiton myötä he kuitenkin tajuavat sen särkyvän heimoneuvostoäänestyksessä.

Lue myös: Selviytyjät Suomen voittajasuosikki Paul Eliakselta shokki-ilmoitus: "Koen, että haluan tulla ulos tämän kanssa"

 Valtaa häikäilemättä hyväksi 

Eveliina ei pidä siitä ajatuksesta, että Paulilla on valta. Nainen yrittää mennä keskustelemaan miehelle tämän sytyttäessä nuotiota, muttei hän ole juttutuulella. 
– Ei ole oikein intoa jutella kenenkään kanssa finaalista, Paul toteaa apaattisesti. 

Eveliina ei pysty peittämään kiukkuaan kameroille. 
– Kun tullaan siihen tilanteeseen, jossa ihmisellä ei ole ollut valtaa tässä pelissä, ja hän saa sitä hippusen, niin hän alkaa käyttämään sitä häikäilemättä hyväkseen. En itse käyttäisi tuolla tavalla tässä vaiheessa peliä.

Paul
Paul voitti jälleen koskemattomuuden.

Lue myös: Kiusaamiskohu Selviytyjissä puhuttaa yhä - nyt Sanna Pikkarainen kommentoi tapausta Seiskalle: "Eniten itkin.."

Paul ei puolestaan pidä Eveliinan käytöksestä. 
– Eve syyllistää minua aivan kohtuuttomasti tällä hetkellä. Harmillisesti hänen käytöksensä alkaa ärsyttämään, se vetää niin laidasta laitaan, häneen on hankala luottaa. Ei ole kiva sanoa näin, muttei ehkei hänen päänsä kestä tätä peliä.

Heimoneuvoston alkaessa nelikolla on jännittyneet tunnelmat. Dramatiikka lisää entisestään kaatosade. 
Eveliina kertoo Juuso Mäkilähteelle, että tilanne on hänelle pahin mahdollinen tähän asti, kun hän joutuu äänestämään jompaakumpaa liittolaisistaan. 

Lue myös: Kiusaamiskohu: Shirly Karvinen pyytää anteeksi käytöstään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: "Näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan"

Myös Shirlylle äänestys on sellainen, jota hän on pelännyt. 
– Kyllä tämä on pahin mahdollinen, hän summaa.

Heikki
Tällä kertaa Heikin peli päättyy.

 Tiukan äänestyksen päätteeksi selviää, että Heikille on annettu kolme ääntä, Shirlylle yksi. Heikki on se, joka joutuu lopulta sammuttamaan soihtunsa.
–  Tiesin, että tänään on lähtöni. Ei ole yhtään petetty olo. Olisin varmasti voinut tehdä joitain asioita toisin pysyäkseni kilpailussa, mutta en halunnut lähteä sille linjalle. Olin valinnut mun linjan ja pysyin siinä loppuun saakka, Heikki kertoo jakson lopussa.