Katso videot!

"Kyllä panot alkaa kolminumeroisella summalla" Tältä näyttää kohuttu Ex on the Beach Suomi Afterski - katso seksiä tihkuva traileri!

Telkkari | 02.03.2021 19:01

Odotettu Ex on the Beach Suomi Afterski alkaa viikon päästä tiistaina (9.3.). 

Lue myös: Tässä ovat uudet Ex on the Beach Suomi Afterskin seksikkäät sinkut - mukana tuttuja kasvoja!

Uuden tuotantokauden sinkut julkistettiin helmikuun alussa. Nyt ohjelmasta on julkaistu lyhyt traileri, ja katsojat pääsevät tutustumaan sarjan kuumiin sinkkuihin entistä paremmin. 

Videolla nähdään runsaasti paljasta pintaa. Katsojat saavat myös nähdä upean villan, jossa osallistujat majoittuivat kuvausten aikana. 

Sinkkunaiset ja -miehet pääsevät esittelemään itsensä videolla lyhyesti.

- Kyllä panot alkaa kolminumeroisella summalla, 26-vuotias Toni tilittää videolla.

Tältä näyttää uusi Ex on the Beach Suomi Afterski!

Tätä on luvassa!

"Kaamoksen värittämä sydäntalvi ja valkeina hohtavat hanget tarjoavat seikkailunhaluisille sinkuille ainutkertaisia elämyksiä ja uusia kokemuksia. Vaikka pohjoinen tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, meno hulppealla tunturihuvilalla on kuumaa, kun sinkut juhlivat, deittailevat ja nauttivat elämästä.

Tunnelma takkatulen lempeän loimun äärellä voi kuitenkin muuttua äkkiä jäätäväksi, kun ex-rakkaat alkavat ilmestyä bileiden kuokkavieraiksi. Osa existä hautoo kostoa, osaa janottaa vanha suola. Varmaa on vain, että leppoisinkin lomapäivä voi päättyä kaaokseen, kun sinkut joutuvat tilille menneisyydestään.

Lue myös: Annika otti ja jätti! Ex on the Beach Suomen kohuparin avoliitto on ohi - Kasper julkaisi paljonpuhuvan videon: "Ensi yön nukun sitten varmaan lattialla"

Kahden viikon ikimuistoiseen lomamatkaan mahtuu riemua, rakkautta ja intohimoa luksuspuitteissa, mutta myös riitaa, kyyneliä ja draamaa. Loman lopussa punnitaan, voiko tunturiromansseilla olla tulevaisuutta, vai onnistuivatko entiset heilat sekoittamaan pakan pahemman kerran." tiedotteessa kerrotaan.

Lue myös: Varattu TIS-Anna paljastaa lisää yksityiskohtia hänen ja kumppaninsa Ville-Pekan seksisopimuksesta: "Se aina vie mut tai hakee mut, jos mä oon jonkun luona"

Ex on the Beach Suomi Afterski 9.3. alkaen discovery+-palvelussa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!