Katso kuvat!

Kurkistus kulisseihin! Salkkareihin loikannut Susanna Laine nauttii uudesta työstään: "Täällähän alkaa ihmislaps viihtyä!"

Telkkari | 04.03.2021 19:16

Salatut elämät -ohjelmaan näyttelijäksi loikannut juontaja Susanna Laine, 39, on päässyt aloittamaan tv-sarjan kuvaukset. Useita päivityksiä kuvauksista Instagram-tilillään julkaissut Susanna näyttäisi kaikesta päätellen nauttivan uudesta työstään. Ensimmäiseen julkaisuunsa Salkkareiden kuvauksista näyttävä vaaleaverikkö on saanut seurakseen Susu Honkasta näyttelevän Tuuli Mattilan ja Miki Kajanderia näyttelevän Konsta Hietasen.

- Toinen viikko uusien hauskojen työkavereiden kanssa alkamassa. Täällähän alkaa ihmislaps viihtyä!

Lue myös: Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!

Viikko sitten julkaisemassaan kuvassa Susanna on selvinnyt viikon viimeiseen kuvauspäivään. Musta bleiseri päällään nojatuolissa istuskeleva Susanna kirjoittaa kuvan yhteyteen olevansa tyytyväinen, että saa tällaisessa vallitsevassa maailmantilanteessa tehdä töitä ylipäätään.

- Viikon viimeinen kuvauspäivä. Olen niin kiitollinen, että saan tässä ajassa mennä töihin ja nähdä ihmisiä. Yksinolo alkaa monilla varmasti jo tuntua...(ynnämuutkoronanvaikutukset) Voimaa viikonloppuun kaikille, Susanna kirjoittaa.

Lue myös: Vau, Susanna Laine bikineissä! Julkaisi riemastuttavan kesäkuvan: "Virtuaalihalaus teille kaikille"

Susannan kuva on saanut lukuisia kannustavia kommentteja. Ihmiset ovat myös kertoneet kuvan alle, kuinka koronarajoitukset ovat heitä koskettaneet.

- Uskoisin, että sinun ja aika monen kollegasi työpanos helpottaa ihmisten jaksamista näiden ankeiden päivien läpi kahlaamisessa.

Tuoreimman kuvan yhteydessä Susanna naureskelee uudelle päivärytmilleen. Kesken kuvauksen napattuun aurinkoiseen kuvaan Susanna on saanut mukaansa vastanäyttelijänsä Tuulin.

- Kun kamera käy 8.05, niin tässähän täytyy alkaa näytellä aamuvirkkua nyt ens hätään!

Tunnisteiksi kuvaan Susanna on lisännyt ”näyttelijän elämää”, ”maaliskuu” ja ”lokaatiossa”.

Lue myös: Salkkareiden uusi yllätysnimi Susanna Laine kertoo uudesta työstään Seiskalle: "Nostan heille hattua"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!