Juontajakaunotar Anne Kukkohovin leipomisvinkit: Muuten voi mennä pakki sekaisin

Telkkari | 02.03.2021 15:14

Anne Kukkohovi, 50, on juontanut Koko Suomi leipoo -ohjelmaa ensimmäisestä kaudesta lähtien.

Juontaja on oppinut pitkien kuvausten aikana tuntemaan kilpailijat ihmisinä eikä vain leipureina. Tämä aiheuttaakin joskus pudotustilanteessa murhetta.

– Joskus kilpailijan taustalla saattaa olla surullinenkin tarina. Silloin mietin, mihin tämä ihminen joutuu menemään takaisin ja mitä joutuu käymään läpi. Joillekin kilpailijoille ohjelma on henkireikä, jonka avulla pääsee hetkeksi pois arjesta.

Koko Suomi leipoo -ohjelman ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2013.
Koko Suomi leipoo -ohjelman ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2013.

Lue myös: Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi paljastaa suosion salaisuuden: ”Ihmiset kaipaavat julmien asioiden keskellä”

Huolellisuus ratkaisee

Ohjelma on vuosi vuodelta suositumpi, ja siihen hakee hyvin erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Annen mukaan kilpailussa menestyäkseen tärkein tä on olla huolellinen.

– Suurpiirteiset eivät tässä pärjää. Lisäksi pitää olla estetiikan tajua, luovuutta ja siisteyttä. Monille hankaluutta aiheuttaa se, että lopputulosten täytyy olla niin samannäköisiä.

Lue myös: Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi oikoo väärinkäsitystä: Joillakin ihmisillä roolit menevät sekaisin!

Myös Anne on ohjelmaa juontaessaan saanut paljon hyviä leipomisvinkkejä.

– Esimerkiksi kaikkien koristeiden täytyy olla aina syötäviä. Lisäksi oikea kypsyysaste on oikeasti iso juttu, muuten voi mennä pakki sekaisin.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!