fbqJoan Collins halveksi kollegaansa – Seiska selvitti, mitä Dynastia-sarjan tähdille tapahtui kuvausten jälkeen | Seiska
Joan Collins

Joan Collins halveksi kollegaansa – Seiska selvitti, mitä Dynastia-sarjan tähdille tapahtui kuvausten jälkeen

Telkkari | 17.10.2021 20:01

Dynastian päätyttyä vuonna 1989 John Forsythella, joka muistetaan roolistaan sarjan häikäilemättömänä liikemiehenä, oli takanaan jo 46 Hollywood-vuotta, mutta edelleen hän jatkoi näyttelemistä televisioelokuvissa. John muistetaan 2000-luvun Charlien enkelit -leffoista, joissa hän antoi äänensä Charlielle. Hän menehtyi 92-vuotiaana keuhkokuumeeseen vuonna 2010.

John Forsythe

Johnin kollega Joan Collins, 88, avasi sanaisen arkkunsa viime vuonna, kun miehen kuolemasta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Siinä missä Joanin roolihahmo Alexis Carrington Colby vihasi Blake Carringtonia, vihasi Joan työkaveriaan Johnia, koska tämä oli kulisseissa naisvihaaja ja kehtasi vielä ansaita sarjasta paremman liksan kuin Joan itse.

Dynastia

Joanille on riittänyt töitä näihin päiviin saakka niin elokuvissa kuin televisiossa. Lisäksi näyttelijä on laajentanut osaamistaan kirjoittamiseen: häneltä on ilmestynyt 13 kirjaa. Vuonna 2015 kuningatar Elisabet myönsi tähdelle Dame-arvonimen. Dynastian jälkeen neljä avioeroa kokenut Joan löysi pysyvän onnen tuottaja Percy Gibsonista.

Lue myös: Joan Collins: Pelkään kauneusleikkauksia!

Kuntosaliyrittäjästä tosi-tv-tähdeksi

Linda Evans

Dynastian jälkeen Krystle Carrington eli Linda Evans, 78, esiintyi ajoittain vähälle huomiolle jääneissä tv-elokuvissa. Yllättäviäkin käänteitä on ollut, esimerkiksi 1990-luvulla Linda perusti kuntosaliketjun, ja vuonna 2009 hän voitti Kauhukeittiön brittiversion. Sittemmin hän on julkaissut keittokirjan ja elämäkerran. Linda eli vuosia kreikkalaismuusikko Yannin kanssa. Nykyään hän on sinkku.

Salasi homoutensa

Gordon Thomson

Adam Carrington eli Gordon Thomson, 76, on yli 50-vuotisella urallaan hankkinut leipänsä niin teatterissa, televisiossa kuin elokuvissa. Etenkin saippuasarjoissa, kuten Tunteita ja tuoksuja, hän on ollut vakiokasvo. Täytettyään 72 vuotta Gordon avautui homoseksuaalisuudestaan.

– Jos olisin tullut kaapista jo 1980-luvulla, se olisi ollut ammatillinen itsemurha, Gordon totesi Daily Beastille.

Teatterinjohtaja ja luontoaktivisti

Pamela Sue Martin

Fallon Carrington Colby eli Pamela Sue Martin ei viihtynyt pitkään Dynastiassa, mutta yhä hänet muistetaan alkuperäisenä Fallonina. Ura ei lähtenyt nousukiitoon hittisarjan jälkeen, vaan Pamela Sue jumittui pieniin sivurooleihin televisiossa, ja elokuvatkin jäivät B-luokkaan. Nykyään hän pyörittää Idahossa teatteria ja on luontoaktivisti.

Tyttärestä tuli julkkismalli

John James

Jeff Colby eli John James on pitänyt itsensä kiireisenä Dynastia-vuosien jälkeen sivu- ja vierailijarooleilla sekä saippuasarjoilla. Johnin ahkeruudesta kertoo, että tänä ja ensi vuonnakin häneltä ilmestyy kaksi uutta leffaa. Vuodesta 1989 John on ollut naimisissa näyttelijä Denise Cowardin kanssa. Parin Laura-tytär on voittanut Yhdysvaltain Huippumalli haussa -televisiokisan.

Hittisarjoja ja rappioelämää

Heather

Sammy Jo Dean Carrington eli Heather Locklear jatkoi Dynastian jälkeen hittisarjoissa Melrose Place ja Spin City. Uraa ovat viime vuosina hidastaneet päihde- ja mielenterveysongelmat, jotka ovat ajaneet Heatherin useasti ongelmiin virkavallan kanssa. Parhaillaan Heather suunnittelee häitä on–off-kihlattunsa Chris Heisserin kanssa.

Lue myös: Tunnistatko? Tältä takavuosien seksisymboli Heather Locklear näyttää nykyään – 60 vuotta täyttävän näyttelijätähden päihdehelvetti on vihdoin ohi

Menestynyt tv-tähti

Jack Coleman

Steven Carringtonin eli Jack Colemanin kasvot tunnistavat nekin katsojat, jotka eivät fanittaneet Dynastiaa. Jack on nimittäin ja tähdittänyt suosittuja Castle-, Heroes- ja Heroes: Reborn -sarjoja. Jackin viimeisin rooli on Chicago P.D. -televisiodraamassa. Vuodesta 1996 Jack on ollut naimisissa malli Beth Toussaintin kanssa, ja heillä on aikuinen tytär.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!