fbq
Telkkari
29.10.2021 13:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Jenna Mäkikyrö
Jenna Mäkikyrö avoimena – törkykommentit laukaisivat syömishäiriön oireet: "Ateriat jäävät väliin"
Telkkari
29.10.2021 13:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Ex and the City -ohjelmassa nähty Jenna Mäkikyrö kertoo avoimesti tosi-tv-julkisuuden vaikutuksista.

Jenna tunnetaan räväkkänä tosi-tv-tähtenä, jonka tekemisiä ruoditaan etenkin keskustelupalstoilla. Ajoittain Jenna joutuu armottoman nettikommentoinnin kohteeksi, eivätkä kommentoijat säästele sanojaan.

Jennalle ilkeät kommentit ovat yhä henkisesti raskaita, vaikka hän on esiintynyt lukuisissa tosi-tv-sarjoissa ja tottunut julkisuuteen.

- Kun näet oman nimesi jossain, ja sitten sanotaan jotain sinun ulkonäöstäsi, käyttäytymisestäsi, vartalostasi… Tietysti niihin jämähtää – varsinkin, jos on epävarma itsestään. Sitten, kun näet sellaisia kirjoituksia itsestäsi, niin tietysti niihin jämähtää ja alkaa miettiä, onko se oikeasti näin. Se vain jatkuu ja jatkuu, Jenna kertoo Seiskan Jälkipuinti-ohjelmassa.

Lue myös: Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö löysi uuden rakkauden – välimatka satoja kilometrejä: "Näemme pari kertaa kuussa - luotan häneen"

Etenkin ulkonäköön liittyvät kommentit vaikuttavat Jennaan. Hän on kertonut avoimesti syömishäiriöstään, ja vartaloonsa liittyvät ikävät kirjoitukset satuttavat häntä erityisen paljon.

- Voin sanoa, että ihmisille, jotka ovat paranemassa syömishäiriöstä ja tekevät töitä asian eteen, tuollainen on aika paha puukonisku selkään. Toisen ihmisen painosta ei voi kommentoida mitään. 

- Kun minulle tulee paha mieli jonkun kirjoittamasta kommentista, jää minulta siinä vaiheessa ateriat välistä. Tällä hetkellä en koe sitä sellaisena ongelmana kuin aikaisemmin. Jossain kohtaa kuitenkin huomaa, että on alitajuntaisesti jättänyt syömättä, koska on mukavampi olo, kun ei ole syönyt. En syytä ketään tiettyä ihmistä, mutta tuollaiset asiat vaikuttavat minuun syömishäiriöisenä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »