fbq
Telkkari
16.04.2021 15:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
"Jauhanut minusta p**kaa" – Ex on the Beach Suomi rikkoi Amandan ja Jennin ystävyyden: ”Emme vietä aikaa keskenämme”
Telkkari
16.04.2021 15:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelmassa mukana ollut Jenni kertoo EOTB-Jälkipuinnissa hänen ja Amandan väleistä.

Jenni ja Amanda tunsivat toisensa ennen kohuohjelman kuvauksia. Heti kuvausten alkumetreillä Amanda iski silmänsä sinkku-Rasmukseen. Jennin ja Amandan yhteishaastattelussa paljastui, että Rasmus oli suudellut Jenniä heidän treffeillään.

Jenni yritti rauhoitella tilannetta sanomalla, että hänelle ystävyys on miehiä tärkeämpää. Sen jälkeen Amanda pohti ääneen, ovatko he Jennin kanssa edes hyviä kavereita.

- Se särähti korvaani aika isosti, Jenni kertoi EOTB-Jälkipuinnissa.

 

Draamaa kylpyammeessa

Kauden aikana ohjelmassa nähtiin kaksi Amandan entistä rakasta, Henkka ja Tino. Mustasukkaisuudelta ei vältytty, vaikka Amanda oli iskenyt silmänsä sinkku-Rasmukseen. Yhtenä iltana Jenni meni kylpyyn Tinon kanssa, mikä järkytti Amandaa.

Lue myös: Todellinen sokkikäänne Ex on the Beach Suomessa: Amanda ilmestyy yllättäen huvilalle ja kohtaa seksiä talossa harrastaneiden Rasmuksen ja Jennin palaamassa treffeiltä: "Ei v**tu!"

- Minä olin ammeessa Tinon kanssa, ja Amanda tuli sinne. Tuntuu kuin hän ei olisi halunnut, että minulla on hauskaa reissussa. Minä kuitenkin halusin alussa, että hänellä on hauskaa siellä. En halunnut sitä, että joudun miettimään koko ajan, kenen kanssa voin tehdä jotain ja kenen kanssa en, koska Henkka oli Amandan exä, Tino oli hänen exänsä, sitten oli vielä Rasmus. Minusta tuntui, että jouduin koko ajan varomaan omaa käyttäytymistäni, vaikka en tehnyt mitään väärin.

 

Arat aiheet esille

Sosiaalisessa mediassa osa katsojista on sitä mieltä, että Jenni olisi haukkunut Amandaa tämän selän takana.

- Oli se yksi ilta, kun Rasmukselle ja Amandalle tuli riitaa. Rasmus tuli kertomaan, että Amanda oli kertonut yksityisasioitani ja jauhanut minusta p**kaa. Minulle tuli olo, että olemmeko hyviä frendejä? Se, miksi jauhoimme Amandasta, oli ehkä juuri siitä, kun tapahtui paljon asioita, jotka saivat fiiliksen, että Amanda teki ikävästi. 

Lue myös: Kolmiodraama huipentuu Ex on the Beach Suomessa! Stella ja Rasmus kiinnostuvat toisistaan välittömästi - Amanda ehdottaa epätoivoisena: "Mä haluan sun kanssa seksiä tänään"

Yhtenä esimerkkinä Jenni käytti tilannetta, kun hän oli antanut EOTB-villalle saapuneelle Nikolle sormuksen, jonka Jenni oli saanut entiseltä poikaystävältään. Amanda nosti asian esille kaikkien edessä, ja tilanteesta syntyi varsin kiivas keskustelu.

- Miksi Amanda otti minulle niin henkilökohtaisen asian esille kaikkien kuullen? Mielestäni on minun lynkkaamistani, jos ottaa tuollaisen asian esille.

 

Yhteistyössä Foodora ja Naughty BRGR

EOTB-Jälkipuinnin yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR on luonut valikoimaansa maukkaan Ex on the BRGR -combon, johon kuuluu Naughtyn maukas NYC Cheese -burgeri ja ranskalaiset. Tsekkaa maukkaat lisätiedot Foodoran applikaatiosta.

Lue lisätiedot täältä.

Lisäksi koodilla VANHASUOLA Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »