Katso videot!
Janni Hussi

Janni Hussin juontama Ennätystehdas tekee paluun - mukana tubetähtiä ja trampoliinin lennätystä avaruuteen!

Telkkari | 25.03.2021 16:30

Suosittu Ennätystehdas tulee takaisin televisioruutuihin toisen kauden voimin huhtikuun alussa. FOX-kanavalla nähtävät hullujen suomalaisten omintakeiset ennätysyritykset valtaavat ruudun maanantaina 5.4. klo 21.00, ja jaksot ovat katsottavissa jälkikäteen maksutta Ruutu-suoratoistopalvelun kautta.

Lue myös: Ennätystehdas tekee paluun - juontajana Janni Hussi!

Videolla Big Brotherin edelliseltä kaudelta tuttu Paula paljastaa, millainen historia hänellä on Ennätystehdas-ohjelman kanssa.

Ennätystehtaan uudella kaudella löystyneitä ruuveja kiristetään entistä tiukemmalle, kun erikoisia ennätysyrityksiä tavoittelevat osallistujat tähtäävät Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanennätyksiin.

Maalla, merellä ja avaruudessa

Sen lisäksi että luvassa on vauhdikasta menoa maalla, merellä ja ilmassa, nähdään ohjelmassa myös avaruudellinen ennätysyritys, kun trampoliini lähetetään aivan uusiin sfääreihin. Lisäksi Ennätystehtaassa nähdään grillitikkuja parrassa, hypätään moottorikelkalla veteen hyppyristä, matkustetaan sähköpotkulaudalla Utsjoelta Helsinkiin sekä selvitetään, onko ihmisen mahdollista juosta kymmenen kipsilevyn lävitse.

Pikkupinsku
Tällä kaudella haastetaan myös tubettajia. Kuvassa Jannin kanssa Pikku Pinsku.

On mahtavaa, että Ennätystehdas palaa kotikatsomoihin. Ensimmäinen kausi oli huikea ja yllätyksellinen, eikä toinen kausi todellakaan tuota pettymystä. Suomen ennätyksiä kirjoitetaan uusiksi, kertoo Ennätystehtaan ensimmäiseltäkin kaudelta tuttu johtaja Janni Hussi tiedotteessa.

Lue myös: Big Brother -Paula on jo TV:stä tuttu – voitti Ennätystehtään juomalla valkovenäläisen – meni naimisiin palkintomatkalla!

Mukana myös tubettajia

Ennennäkemättömien ennätysyritysten lisäksi uudella kaudella nähdään myös uusi, viihdyttävä ennätystehtailuosio, jossa tunnetut tubettajat kisailevat toisiaan vastaan.

Tube-tähtien haasteet tuovat joka jaksoon lisämaustetta – mukana ovat muun muassa Nelli Orell, Deata ja Scouppi. Tälle kaudelle olemme myös lisänneet ennätysyritysten määrää, joten tylsiä hetkiä tunnin aikana tuskin nähdään, sanoo FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin tiedotteessa.

Lue myös: Janni Hussia ei vielä nähdä valkoisessa mekossa alttarilla - "Ei ole aikaa häiden suunnittelemiseen!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Saku Tiainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!