fbq
Telkkari
30.11.2021 18:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: NELONEN
Janni Hussi
Janni Hussi yllättää - kaksi ohjelmaa televisioon
Telkkari
30.11.2021 18:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: NELONEN

Koti koiralle -uutuusohjelmassa seurataan suloisten kodinvaihtajakoirien tarinoita.

Radiosta ja televisiosta tuttu Janni Hussi tähdittää keväällä Nelosen kahta eri ohjelmaa. Hänet nähdään maaliskuussa alkavassa Suurin pudottaja Suomessa valmentajana. Toisena valmentajana ohjelmassa on mukana Jani Sorsa, kun aiemmin kyseisessä roolissa nähtiin Aki Manninen

Lue myös: Paljastavat kuvat julki! Tähän nousee Janni Hussin ja Joel Harkimon miljoonalukaali

Lisäksi Hussi juontaa lämminhenkistä Koti koiralle -uutuusohjelmaa. 

Ohjelmassa seurataan suloisten kodinvaihtajakoirien tarinoita. Nelijalkaisille karvakavereille pyritään löytämään parhaat mahdolliset uudet perheet, joissa koirat saavat kaiken ansaitsemansa rakkauden ja loppuelämän kodit. Toisinaan omistajat joutuvat luopumaan karvaisista perheenjäsenistään esimerkiksi allergian tai muuttuneen elämäntilanteen takia.

Janni Hussi
Janni Hussin Harri-koira on tuttu myös lukuisille Jannin someseuraajille. Koira on omistajalleen hyvin rakas.

Lue myös: Suurin pudottaja -voittaja Aarni Mikkola laihtui 27 kiloa - tältä hän näyttää nyt

Ohjelmassa mukana on koira-asiantuntija Tommy Wirén, joka on työskennellyt koirien parissa jo lähes kolmekymmentä vuotta ja kouluttanut tuhansia työ- ja lemmikkikoiria. Hänen johdollaan jokaiselle koiralle valitaan huolella uusi omistajaehdokas, joka saapuu tapaamaan koiraa. Katsojat pääsevät seuraamaan koirien ja heidän omistajaehdokkaiden tunteikkaita ensikohtaamisia ja matkan alkua. 

Hussille koirat ovat olleet aina lähellä sydäntä. Hänen ei tarvinnut empiä hetkeäkään, kun häntä kysyttiin mukaan ohjelmaan. Suosikkijuontaja kertoo, että heidän perheessään on ollut aina koiria. 

– Nykyisin jaan elämäni pienen Harri-koiran kanssa, jonka kanssa on koettu, jos jonkinmoisia seikkailuja. Koti koiralle on koskettava koko perheen ohjelma, jossa mennään aina koiran tarpeet edellä. Liikutuksilta ei takuulla vältytä, kun karvakuonot pääsevät uusiin rakastaviin koteihin. Tämä on jokaisen eläinihmisen must see -ohjelma, Janni Hussi toteaa. 

Lue myös: Janni Hussi paljasti somessa Harri-koiransa karun kohtalon: Takana surullinen kärsimysten viikonloppu - "Oon itkeny silmät päästäni"

Koti koiralle perustuu suosittuun brittiläiseen formaattiin The Dog House.
Koti koiralle alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 5.1. klo 20. 

Suurin pudottaja Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »