fbq
Telkkari
12.11.2021 11:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Janni Hussi
Janni Hussi syömishäiriötaistelustaan - päätyi radikaaleihin ratkaisuihin: "Homma lähti lapasesta"
Telkkari
12.11.2021 11:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Mediapersoona ja somevaikuttaja Janni Hussi muisteli nuoruutensa epävarmuuksia.

Janni vieraili Jupe Tuomolan juontamassa Story of My Life -ohjelmassa keskiviikkona. Ohjelmassa Janni kertoi syömishäiriöhistoriastaan. Hän kamppaili asian kanssa teini-ikäisenä.

- On varmaan aika perinteinen, että kun on ruoka-aika, sitä on ”tekemässä läksyjä” tai jotain muuta. Sitten muka käy ottamassa ruokaa, laitaa ihan vähän lautaselle ja sotkee sen niin, että lautanen näyttää kuin siitä olisi syöty, Janni aloitti.

Lue myös: Janni Hussi luuli käsivartensa näppylää finniksi – paljastui kasvaimeksi: "Menin autoon, sitten tuli romahdus"

Hän katsoi televisiota salaa öisin. Etenkin showpainiohjelmat Smackdown ja Raw kiinnittivät hänen huomionsa.

- Niissä painijanaiset olivat kurvikkaita ja hyvässä kunnossa. Kaikki oli oikeassa paikassa, jos mietitään stereotyyppistä ihannekuvaa. Mietin, miksi en näytä tuolta; en ole kurvikas, olen vain patukka. Olin aina urheillut ja olin sporttinen, mutta en ollut langanlaiha. Siihen aikaan naisihanteena oli Kate Moss ja muut huippumallit. Kun luki nuortenlehtiä, sitä aina vertasi itseään niihin. 

Janni alkoi kuulla erilaisista dieeteistä ja alkoi saada ajatuksia päähänsä.

- Se ajoi niinkin radikaaleihin ratkaisuihin, että jätin syömättä ja lisäsin liikuntaa. Jalkapallotreenien jälkeen lähdin vielä kymmenen kilometrin lenkille. Homma lähti lapasesta.

Story of My Life Inez-kanavalla (kanavapaikka 19), Inezin applikaatiossa ja YouTube-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »