fbqHuutokauppakeisari yllättää, Markku saa uuden tehtävän: ”Akin ja Helin kanssa tehtiin se päätös…” | Seiska
Markku Saukko

Huutokauppakeisari yllättää, Markku saa uuden tehtävän: ”Akin ja Helin kanssa tehtiin se päätös…”

Telkkari | 17.08.2021 18:31

Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudussa 24. elokuuta. Uudella kaudella Aki ja Heli Palsanmäki etsivät yhdessä yllättäviä aarteita. Myös apumies Markku Saukko joutuu uuden eteen, kun huutokauppapariskunta pyytää tältä yllättävää palvelusta – Markun tulee kehitellä hittituote Helin rähmäpullien rinnalle. Rähmäpullat ovat osoittautuneet erinomaiseksi hitiksi, joten sen rinnalle kaivattaisiin vastaavanlaista menestystarinaa. 

Lue myös: Harvinainen yhteishaastattelu Seiskassa! Huutokauppakeisarista tutun Markun avoin rakkaustilitys: Olen mielelläni tossun alla!

Tavallisten leipomovälineiden sijaan Markku tekee tuttavuutta rasvakeittimen kanssa. Ensimmäinen Markun kehittelemä annos saa mieheltä itseltään täydet viisi tähteä. Hän kokeilee rasvakeittimeen banaania, jäätelöä, omenaa ja lakritsipötköä.

- Nyt täytyy sanoa, että en muista, koska olen näin hyvää jälkiruokaa syönyt, onnellinen Markku tuumaa maistaessaan friteerattua banaania jäätelöllä. Arvosanaksi kokonaisuus saa viisi tähteä.

Lue myös: ”Olen hurahtanut vanhaan tavaraan!” Huutokauppakeisarin apumies-Markun ja 7 vuotta vanhemman Anne-vaimon rakkaus roihahti Palsanmäkien huutokaupassa!

Todellinen herkkukin löytyy lopulta. Jos haluat yllättyä, lopeta lukeminen tähän. 

Huutokauppakeisari
Suomen Huutokauppakeisari jatkuu jälleen. Nyt on menossa jo 13. tuotantokausi.

Markun pitkällisen testailun seurauksena uudeksi hittituotteeksi valikoitui friteerattu Mars-patukka.

- Akin ja Helin kanssa päätettiin, että kokeillaan perjantaina friteerattua Mars-patukkaa, että meneekö se kioskissa kaupaksi, Markku summaa ohjelmassa. 

Lue myös”Hirvaskankaan MacGyver” Markku Saukko paljastaa: Tämä oli vaikein televisiossa rakentamani tavara – ”Se vei koko päivän!”

Suomen huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudussa tiistaina 24. elokuuta kello 20.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Ari Lahti ja Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!