fbqHuomasitko? Yllättävä liitto paljastui sunnuntaina Selviytyjät-kisaajille karulla tavalla - sinisilmäisyys kostautui peruuttamattomasti | Seiska
Selviytyjät Suomi

Huomasitko? Yllättävä liitto paljastui sunnuntaina Selviytyjät-kisaajille karulla tavalla - sinisilmäisyys kostautui peruuttamattomasti

Telkkari | 19.10.2021 21:01

Jäikö sunnuntainen jakso näkemättä? Lue tästä jaksoselostus ja pääse takaisin kärryille.

Leirinuotiolla on totinen tunnelma heimoneuvoston jälkeen. Paul Uotila onnistui suojaamaan itsensä Lauri Salovaaralta saamiltaan kolikoilla, mikä johti Bea Toivosen yllätysputoamiseen. Tuuli Oikarinen haluaa tietää kolikoiden alkuperän. Paul myöntää kolikoiden kuuluneen Tuulille sekä Laurille. Tuuli ei voi muuta kuin kehua ovelaa peliliikettä. 

Paul on sydämistynyt Eveliina Tistelgrenin takinkääntötempusta ja alkaa hieroa liittoa Tuulin kanssa, joka on alkanut hakeutua enemmän omiin oloihinsa. Heikki Sorsa panee merkille Tuulin käytöksen ja nappaakin hänet kaverikseen kakkukahville voitettuaan päivän palkintokilpailun. Tuuli vannoo uskollisuuttaan vanhoille heimokavereilleen, mutta myöntää olevansa ehkä liian sinisilmäinen. 

– Minusta on hyvä, että meillä on Heikin, Even ja Sannan (Pikkarainen) kanssa liitto ja hyvät välit. Tämä meidän kahvittelu vielä vahvisti sitä, ja lisäksi Heikki on ihan huipputyyppi, Tuuli selventää ajatuksiaan.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Paul
Paul Uotila suunnittelee ovelaa käännettä Jon-Jonin kanssa.

Jon-Jon ja Paul punovat ovelan suunnitelman

Jon-Jon Geitel kokee olevansa heimon pohjasakkaa ja on varma, että he ovat Paulin kanssa seuraavaksi lähtövuorossa. Jon-Jon ja Paul alkavat punoa suunnitelmaa, jossa Paul antaa kolikkonsa Jon-Jonin suojaksi. Samaan aikaan muut juonivat Viki Eerikkälän ja Even johdolla Jon-Jonin pään menoksi. 

Koskemattomuuskilpailu muuttaa taas leirin dynamiikkaa ja liittolaisten suunnitelmia, kun Paul nappaa palkinnon. Paul on päättänyt iskeä Eveä vastaan ennen kuin tämä lyö taas puukkonsa hänen selkäänsä. Paul on kuitenkin vietävissä ja tulee paljastaneeksi Eija Kantolalle suunnitelmansa. Paul ei tiedä, että Eija on hyvää pataa Even kanssa. Jon-Jon hieroo liittoa Shirly Karvisen kanssa ja tulee samalla vihjanneeksi, että hänellä on käytössään kolikoita. Tieto leviää, ja Viki pääsee kaverusten juonesta kiinni.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa uskomaton käänne - kolikot pelastavat varman putoajan, missin tie Selviytyjissä katkeaa tylysti

Selviytyjät Suomi
Heimoneuvostossa on usein yllätyksiä. Kuvassa juontaja Juuso Mäkilähde.

Tuuli jää yksin

Juontaja Juuso Mäkilähde avaa heimoneuvoston kokoontumisen kertomalla, että illan putoajasta tulee tuomariston ensimmäinen jäsen. Tuomaristo äänestää siitä, kuka voittaa koko kilpailun. Juuso tenttaa Jon-Jonilta, onko tämä huolissaan omasta puolestaan, ja huoli käy selväksi, kun Jon-Jon kaivaa kolikot esiin ja pyytää koskemattomuutta. Sillä välin, kun hän kiikuttaa kolikot Juusolle, Eve, Helmeri Pikkarainen ja Sanna alkavat kuiskutella.

Jon-Jonin peliliike onnistuu, sillä hän saa illan äänisaaliin. Ääniä ei kuitenkaan lasketa koskemattomuuden takia. Muut äänet jakautuvat Even ja Tuulin kesken, kunnes Tuuli saa ratkaisevan neljännen äänen. Putoaminen tulee hänelle täytenä yllätyksenä. Pudotuksen takaa paljastuu Vikin, Helmerin, Shirlyn ja Even liitto.

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Pudotettu riemastuu saatuaan viestin heimoneuvoston jälkeen - luvassa yllätyskäänne

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Seuraavan viikon jakso katsottavissa etukäteen Ruutu+-palvelussa. 

Lue myös: Selviytyjät Suomi: Yksimielinen päätös illan putoajasta: "Kusettivat oikein olan takaa!"

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:NELONEN

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!