fbq
Telkkari
23.08.2021 22:03
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen
Sami Manninen
Huh! Piinaava helle vaikuttaa Love Islandin kuvauksiin – valmiina muuttamaan suunnitelmia
Telkkari
23.08.2021 22:03
Teksti: Henryk Björkström, Espanja|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska lennähti etelään Love Island Suomen uusimman kauden kuvauspaikalle. Vierailun aikaan Espanjassa lämpömittari on kohonnut kiitettävään 30 asteen lukemaan. Pääohjaaja Sami Manninen kertoo, että kuvauksiin on tehty säävaraus.

- Kun Suomessa rantakuvaukset pilaa räntäsade, täällä tilanne on päinvastainen. Helle on piinannut myös täällä etelässä, eikä se näytä loppuvan. Olemme jatkuvasti tilanteen päällä, ja pohdimme, minkä verran joudumme muuttamaan suunnitelmia.

Lue myös: Love Island Suomen kuvauksissa kaksi koronatartuntaa - aloitus siirtyy viikolla

Ohjelman ensimmäisille kuvauspäiville on povattu reilun jopa 40 asteen paahdetta. Tärkein kysymys on Samin mukaan, kuinka paljon saarelaisia ollaan valmiita hyppyyttämään ulkona käristävän kuumassa auringossa.

- Ilman valtavaa lämpötilaakin meidän on pidettävä huolta saarelaisten nestetasapainosta ja suolan saannista, ettei satu mitään ikävää. Varjossa oleskelu ja viilennys on huomioitava, koska pahimmassa tapauksessa huolimattomana voi saada lämpöhalvauksen tai auringonpistoksen.

Lue myös: Tässä ovat uudet Love Island Suomi -osallistujat! Rakkautta etsivät jääkiekkofani, opiskelija, yrittäjä ja tarjoilija...

Sami Manninen
Ohjaaja toteaa, että villa on oiva paikka luoda ihmissuhteita turvallisessa ympäristössä. - Tämä on siitä hyvä formaatti, että muutenkin saarelaiset ovat mahdollisimman eristetyssä tilassa ennen ohjelmaan menemistä ja sen aikana.

KORONA TUO HAASTEITA

Sami sanoo, että turvatoimet korona-aikana on otettu huomioon myös Love Islandin tekemisessä. Maailmaa riivaava pandemia tuo Samin mukaan haasteita tuotannolle. 

- Jotta saamme pidettyä työryhmän terveenä, meillä on valtavan tarkat säännöt esimerkiksi maskien käytöstä. Työpisteet ovat lisäksi suojattu, ja liikumme täällä hyvin väljästi.

Lue myös: Tällainen on Love Island Suomeen lähtevä Melinda: ”En kaipaa yhtäkään sohvaperunaa”

Saaren upeat sinkut saapuivat Espanjaan testattuna ja turvamääräysten saattelemana. Saarelaisten kannalta tilanne on lähtökohtaisesti hyvä, sillä jo ennen korona-aikaa ohjelmaa on kuvattu siten, että he ovat villassa koskemattomassa kuplassaan.

- Heidät tuodaan tänne hallitusti ja eristettynä. He kohtaavat toisensa ensi kertaa täällä villassa. Aiempaan verrattuna kontakteja on vähennetty vielä entisestään, ohjaaja valottaa.


Love Island Suomi AVAlla maanantaista lauantaihin kello 21.
MTV-palvelussa ja C Moressa klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »