The White Lotus

Hollywood-nuori Fred Hechinger innostui hahmonsa taipaleesta ja jäi asumaan kuvauspaikalle - paljastaa Seiskalle päätöksensä syyt

Telkkari | 08.07.2021 22:29

Jos kaipaat elämääsi havaijilaisen luksuslomakohteen arkea, on HBO:n sarjauutuus The White Lotus sinua varten. Sarjan keskiössä ovat hotellin työntekijät sekä vieraat, joita seurataan yhden lomaviikon ajan. 

Teini-ikäistä Quinnia näyttelevä Fred Hechinger, 25, nautti suuresti kuvauksista. Jopa niin paljon, että hän päätti jäädä kuvauspaikalle kuvausryhmän lähdettyä. The White Lotus on kuvattu Havaijin Mauilla. Upea luonto, kiinnostava kulttuuri ja kauniit maisemat valloittivat sydämen.

- Olin hyvin inspiroitunut roolihahmostani. Kuvausten päätyttyä jäin kohteeseen. En halunnut lähteä. Se oli hyvin hauskaa. Toisaalta, jos loma jatkuu ikuisesti, siitää tulee sinun elämäsi, eikä se ole enää lomaa, Fred pohtii vastatessaan puhelimeen Los Angelesista.

Keväällä mies palasi kotiin monta kokemusta rikkaampana.
Lue myös: Seiska tapasi American Pie -tähti Jennifer Coolidgen - paljastaa omituisen puolen uutuussarjan tekemisestä: "Yritin vain selvitä"

Luonto lumosi

Fredin roolihahmo The White Lotus -sarjassa ei tule kovin hyvin sisarensa kanssa toimeen. Lopulta tilanne vie Quinnin rannalle nukkumaan, jolloin poika menettää puhelimensa nousuveden myötä aaltoihin. Fred kertoo Seiskalle kuvausten muistuttaneen entisestään ihmisten tärkeydestä - pelkät puhelimet ja älylaitteet eivät riitä. Näyttelijä kertoo ystävystyneensä syvällä tasolla monien kollegoidensa kanssa. 

- Tämä oli niin erityislaatuista, että se on melkein epäreilua muille töille, Oli hienoa olla näiden superhauskojen tyyppien kanssa. Söimme illallista yhdessä miltei joka ilta. En ole aiemmin ollut työssä, josta olisi jäänyt näin montaa syvää ystävyyssuhdetta. En vieläkään voi uskoa sitä.

Näyttelijät viettivät luksushotellissa yhdessä kaksi kuukautta. Vapaa-aika meni surffaillessa, rantaelämästä nauttiessa ja kollegoihin tutustuessa.

- Yksi elämäni hienoimmista kokemuksista, Fred vielä summaa.

The White Lotus HBO Nordicilla heinäkuun 12. päivä.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:HBO NORDIC
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!