Marja Kihlström

Haku on auki! Intiimi Sex Tape Suomi -ohjelma palaa uudella kaudella - mukana tuttu seksuaaliterapeutti

Telkkari | 12.05.2021 15:00

Rohkeaksi ja lämminhenkiseksi kuvattu Sex Tape Suomi -ohjelma saa jatkoa.

Neloselta discovery+ -palveluun siirtyvän ohjelman hakuaika on nyt auki. Uudelle kaudelle haetaan pareja, jotka ovat valmiita saamaan uutta näkökulmaa suhteeseensa ja seksuaalisuuteensa.

Kansainväliseen menestysformaattiin perustuva Sex Tape Suomi on rohkea, herkkä ja intiimi tv-sarja parisuhteista ja seksuaalisuudesta. Ohjelma tarjoaa suoraa puhetta seksistä lämminhenkisellä ja osallistujia kunnioittavalla otteella. Ensimmäinen kotimainen versio herätti runsaasti keskustelua viime keväänä, ja nyt sarja saa jatkoa discovery+-palvelussa.

Parit pääsevät syventymään ainutlaatuisella tavalla omaan hyvinvointiinsa, saavat vertaistukea toisilta osallistujilta sekä saavat heidän omat tarpeensa huomioivaa tukea ja opastusta ohjelman keulahahmolta, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlströmiltä. Katsojalle ohjelma tarjoaa osaltaan samaistumiskohteita, inspiraatiota sekä vertaistukea.

Lue myös: Seksivideo-ohjelmasta tuttu Marja Kihlström tempaisi: rohkea kuva hyvän asian puolesta - "Mun ei pitänyt julkaista tätä, kun ajattelin, että liikaa pyllyä!"

Uudelle tuotantokaudelle haetaan mukaan taustoiltaan ja mieltymyksiltään erilaisia pareja. Osalla voi olla takanaan jo pitkä suhde, toiset voivat olla tuoreita rakastavaisia. Mukaan toivotaan ennen kaikkea monimuotoisia pareja, myös sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvia. Yhteistä kaikille osallistujille on uteliaisuus sekä halu oppia seksistä jotain uutta ja saada iloa ja piristystä seksielämään.

- Uskon, että suhde voi elää ja kasvaa, kunhan suhteessa olevat ihmiset oppivat puhumaan tarpeistaan ja kuuntelemaan toisiaan. Sen lisäksi tarvitaan aina ripaus uteliaisuutta seksuaalisuutta ja elämää kohtaan. Sex Tape Suomi on kaikkea tätä - se mahdollisuus teille, Marja Kihlström sanoo tiedotteessa.

Ohjelman Discoverylle tuottaa ITV Studios Finland. Hakulomake ohjelmaan löytyy täältä.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Matti Kihlström
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!