fbq
Telkkari
19.03.2020 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Iita
Ex on the Beach Suomen Iita paljastaa Seiskalle: Niko melkein sekosi Mathildan raskausvalheesta, ja hän valehteli vielä lisää!
Telkkari
19.03.2020 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Nikon exä Mathilda saapui saarelle ja sekoitti pakan pahanpäiväisesti. Mathilda sai Nikon uskomaan, että hän olisi raskaana! Se ei ollut totta, mutta näin kovan kortin pelaaminen aiheuttaa takuulla hämminkiä missä tahansa, saati sitten Exien Saarella. 

Iita on ollut Nikon kanssa läheisissä tunnelmissa. Hän paljastaakin Seiskalle, minkälaisen reaktion Mathildan saapumien aiheutti.

- Ihan v***n sairasta, että joku muija tulee Karibialle, ja valehtelee olevansa raskaana!

Niko melkein sekosi

Iitan mukaan Niko oli Mathildan paljastuksen jälkeen vetäytynyt omiin oloihinsa ja vaikuttanut alakuloiselta.

- Niko oli todella vaisu ja outo koko päivän, ja sitten me mentiin kysymään että mikä sulla oikein on. Niko huusi ihan täysillä, että se Mathilda on raskaana! Iitan mukaan Nikon reaktio ja mielentila oli melkoinen järkytys kaikille. 

- Otettiin se todella raskaasti, joka ei ehkä näy siinä (leikatussa) jaksossa.

Lisää valheita

Iita ei ymmärrä Mathildan käytöstä ja jatkuvaa muunnellun totuuden puhumista. 

- Se Mathilda keksi niin paljon valheita siellä saarella. Ensin sanoi, että on siellä vaan hämmentämässä Nikon soppaa, jonka jälkeen hän sanoi pokkana, ettei ole valehdellut. 

Totuus paljastuikin sitten, kun Iita pääsi katsomaan ohjelmaa jälkeenpäin.

- Sitten kun katsottiin toi ohjelma niin selvisi, että olihan se valehdellut. Mutta Mathildan seuraava selitys olikin sitten, että tuotantotiimi olisi ehdottanut sen raskausvalheen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »