fbqEx and the City -Stella järkyttyi sekoilusarjastaan – ei edes muista kaikkia kännihaastattelujaan: ”On ollut hirveää katsottavaa” | Seiska

Ex and the City -Stella järkyttyi sekoilusarjastaan – ei edes muista kaikkia kännihaastattelujaan: ”On ollut hirveää katsottavaa”

Telkkari | 15.10.2021 14:01

Ex and the City -ohjelmassa mukana oleva Stella on hävennyt viimeisintä tosi-tv-suoritustaan.

Stella kertoi kohutun tosi-tv-sarjan kuvauksista ohjelman käänteitä puivassa Jälkipuinti-ohjelmassa. Vielä pari viikkoa kestävä sarja on ollut melkoista sekoilua alusta asti, ja Stella on ollut tuhdissa humalassa ohjelman jokaisissa bileissä.

- On ollut hirveää katsottavaa välillä. Olen katsonut joitain jaksoja sormien välistä, koska ne ovat olleen niin shokki. En muista puoliakaan haastatteluja. En muista edes, että olemme olleet yhdessä haastatteluissa, Stella kertoo Jälkipuinnin juontajalle Jenna Mäkikyrölle, joka on itsekin mukana Ex and the City -sarjassa.

Lue myös: Jenna Mäkikyrön ja Ex and the City -Stellan salatut seksisessiot – kimppakivaa miesten ja naisten kanssa: ”Löysimme yhteisen sävelen”

Stellaa on riepoteltu armottomasti keskustelupalstoilla. Häntä harmittaa, etteivät ihmiset uskalla sanoa asioita päin naamaa.

- Tasan yksi ihminen on laittanut palautetta omalla nimellään, muut ovat haukkuneet keskustelupalstoilla. Jos haluaa keskustella asioista, voi laittaa ihan suoraan viestiä.

Ex and the Cityn kuvaukset ja jaksojen katsominen saivat Stellan pohtimaan tulevaisuuttaan tosi-tv-tähtenä.

- Kyllä tosi-tv-urani on nyt taputeltu. Ihan itseni vuoksi en suostu enää tuollaiseen.

Lue myös: Näkökulma: Ex and the Cityn homosteluhihittely sai häpeämään silmät päästä – heteromiesten runkkufantasian aivopesemät aikuiset muuttuivat keskenkasvuisiksi elämänkoululaisiksi!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!