fbqErotiikkaa tihkuvalla TTK-esityksellä Sita Salmisen kanssa kohauttanut Kia Lehmuskoski: Löysin itsestänikin uusia puolia | Seiska
Kia Lehmuskoski ja Sita Salminen

Erotiikkaa tihkuvalla TTK-esityksellä Sita Salmisen kanssa kohauttanut Kia Lehmuskoski: Löysin itsestänikin uusia puolia

Telkkari | 23.10.2021 17:02

Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski tanssivat viime sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hitaan valssin, josta he olivat tehneet hyvin sensuellin version. Esitys kirvoitti tuomareilta 29 pistettä ja ylistäviä kommentteja.

– Tällainen liikekieli on minulle ominaista, ja tykkään tosi paljon feminiinisestä liikkeestä, joka korostaa kehon muotoja ja seksikkyyttä. Olen esimerkiksi käynyt bedroom style -workshopissa, Sita paljasti.

Kita ja Sita

Kia kiitteli saaneensa Sitalta rohkeutta tehdä esityksestä erotiikkaa tihkuvan.

– Uskalsimme koskea toisiimme ilman, että olisi mitenkään jännittänyt. Se meni tosi luonnollisesti. Löysin itsestänikin vähän uusia puolia.

Lue myös: Historiallisen seksikästä! Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski loistivat TTK-tanssiparketilla - Jukka Haapalainenkin innostui: "Tässä varmasti toteutui aika monenlaiset päivä- ja yöunet"

Deitti-ilmoitus ujostutti

Aki ja Marko

Aki Riihilahti tanssi tällä kertaa Marko Keräsen kanssa. Kiireinen futispomo kertoi treenaavansa lähinnä öisin.

– Yleensä silloin, kun lapset ovat menneet nukkumaan eli kymmenestä puoleen yöhön. Ensin olen töissä ja sitten lasten kanssa. Mutta mitä minä muuten tekisin? Olisin varmaan somessa senkin ajan, hän mietti.

Moottoriturpana tunnettu Aki paljasti jaksossa olevansa henkilökohtaisessa elämässään yllättäen ujo, ja hän vaivaantuikin silminnähden, kun Marko kuulutti suorassa lähetyksessä esityksen olleen deitti-ilmoitus Akille.

– Ei hajuakaan, mistä on kyse. Marko teki koreografian, hän hörötti.

Lue myös: Aki Riihilahti sai läheisiltään vaihtelevan vastaanoton Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta: ”Kotipiiristä tulee vähän vähemmän ääniä”

Treenaan kuin huippu-urheilija

Krista

Krista Siegfrids treenaa tanssia paljon, viisi tuntia päivässä joka päivä.

– Ei ole mitään vapaapäiviä. Tämä on ihan huippu-urheilijatasoa. Rankkaa, mutta pitää ottaa tästä kaikki irti, koska tästä on hyötyä minulle työssäni tulevaisuudessa, Krista hehkutti.

Lue myös: Tältä näyttää Krista Siegfridsin harvoin julkisuudessa nähty mies - kannusti puolisoaan TTK-yleisössä!

Kärsin kisaväsymyksestä

Kiti ja Aleksi

Kiti Kokkonen tanssi Aleksi Seppäsen kanssa tangon, ja pari sai kehuja vahvasta jännitteestä.

– Lattarit ovat olleet minulle helpompia kuin vakiotanssit, mutta tango tuntui hyvältä, kun Aleksi vei niin napakasti, Kiti kehaisi.

Hänen kuntonsa on kohentunut tanssisyksyn aikana, mutta hän myöntää, että kisaväsymystäkin on ilmassa.

– Tätä on kestänyt jo niin pitkään, että alkaa jo väsähtää. Tällä hetkellä on kroppa vähän ylikierroksilla ja ylivirittyneessä tilassa.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!