fbqEnsitreffit ulkomailla: Kaisa suuntaa nettirakkauden perässä Etelä-Afrikkaan – tästä on kyse | Seiska
Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit ulkomailla: Kaisa suuntaa nettirakkauden perässä Etelä-Afrikkaan – tästä on kyse

Telkkari | 23.11.2021 17:01

Suositun 90 päivää morsiamena -sarjan innoittamassa uutuusohjelmassa seurataan neljän suomalaisen rakkaustarinaa. Kaikki ohjelmassa nähdyt suhteet ovat saaneet alkunsa internetin ihmeellisestä maailmasta. Ohjelma alkaa discovery+ -palvelussa tiistaina 23. päivä marraskuuta. 

Yksi ohjelman tähdistä on 36-vuotias pluskoon malli Kaisa, joka asuu tätä nykyä Lontoossa. Hän työskentelee maassa yrittäjänä ja vapaa-ajallaan hän tekee kuvauksia sekä tapaa ystäviään kaupungin vilkkaissa ravintoloissa.

Kaisa on löytänyt rakkauden kipinöinnin Etelä-Afrikasta, Johannesburgissa asuvan 37-vuotiaan Victorin kanssa, joka on puolestaan kotoisin Nigeriasta. 

Pari tutustui toisiinsa kuusi vuotta sitten netissä, ja he ovat pitäneet siitä asti yhteyttä toisiinsa. Victor on ammatiltaan muusikko ja Kaisa on tukenut häntä urallaan näiden vuosien aikana. 

Lue myös: Ensitreffit ulkomailla: Suomalainen Markus, 45, torppaa Rosen puheet suuteluapuvälineestä: "Kyllä me tämän hoidamme"

Ensitreffit
Kaisa ja Victor illan jaksossa.

Kaisa kertoo sarjan ensimmäisessä jaksossa muuttaneensa ulkomaille, koska kokee Suomen ympyrät olevan hänelle liian pieniä. 

Nainen kuvailee itseään värikkääksi persoonaksi, ja kaipaa rinnalleen miestä, joka pitää hänet aisoissa. 

- Olen sitä mieltä, ettei suomalainen mies pysty käsittelemään minun vahvaa persoonaani ja räiskyvää luonnettani. Sen vuoksi olen seurustellut aina ulkomaalaisten miesten kanssa. Heitä ei pelota se, kuinka vahva nainen voi olla, Kaisa pohtii jaksossa. 

Kaisa näkee ulkomaalaisissa miehissä paljon hyviä piirteitä. 

- Ulkomaalaiset miehet kantavat itsensä todella hyvin, heistä huokuu itsevarmuus. Kyllästyn todella helposti. Suhteessa minua pitää pystyä haastamaan paljon, ja koen, että ulkomaalainen mies sopii minulle paremmin siinä mielessä. 

Realityssa päästään seuraamaan myös kolmen muun suomalaisen rakkaustarinaa. Tampereella asuva, 45-vuotias Markus on löytänyt rinnalleen Filippiineiltä 27-vuotiaan Rosen.  Joensuulainen Juho-Kustaa, 26, tapaa puolestaan ensimmäistä kertaa turkkilaisen tyttöystävänsä Aleynan, 22. Ensimmäisessä jaksossa Juho-Kustaa pohtiikin sitä, kuinka intiimi kanssakäyminen ei sovi ennen avioliittoa, sillä Aleyna on muslimi, eikä ole kertonut isälleen seurustelukumppanistaan. 

Lue myös: Ensitreffit ulkomailla: Suomalaiset lähtevät uutuussarjassa maailmalle nettideittien perään – Tässä parit

25-vuotias Laura ei ole löytänyt Suomesta itselleen sopivaa puolisoa ja hän odottaa innolla tapaamista Miken, 24, kanssa, johon hän tutustui Tinderissä. 

Ensitreffit ulkomailla TV5 ja discovery+ tiistaisin 23.11. alkaen.

Teksti:Jasmin Vainio
Kuvat:Discovery +

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!