fbqEnsitreffit alttarilla: Yhden parin liitto alkaa jo rakoilla: "Mun menneisyydessä on aika paljon asioita..." | Seiska
Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit alttarilla: Yhden parin liitto alkaa jo rakoilla: "Mun menneisyydessä on aika paljon asioita..."

Telkkari | 16.10.2021 19:54

Myrskyn silmässä ollut pariskunta Venla ja Karl jatkavat väliensä selvittelyä Ensitreffit alttarissa -ohjelman seuraavassa jaksossa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Karlin ja Venlan suhde ajautuu ennennäkemättömään kriisiin – Karl uhkaa lähteä

Karl on tuntenut epävarmuutta Venlan tunteista häntä kohtaan, ja Venla puolestaan tuntee, että Karl syyttää häntä epävarmasta olostaan. Miehellä on tapana soitella kiukkuisia puheluita ja lähettää jatkuvasti viestejä silloin kun he eivät ole yhdessä. 

– Kuka tahansa ahdistuisi, jos koko ajan pommitetaan viesteillä ja varmistellaan, että tykkäätkö sä musta ja onko ollut ikävä, kun ollaan oltu viisi tuntia erossa. Kyllä mulla riittää tahtoa, mutta se alkaa vähitellen rakoilla ihan rehellisesti sanottuna, hän tunnustaa.

Venla ja Karl
Karl ja Venla hääpäivänään.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Vaimo ärsyyntyy ja ahdistuu kyyneliin häämatkalla

Myös Karlin luovutusmieliala on loukannut Venlaa. Nyt Karl kuitenkin tsemppaa ja kertoo tahtovansa yrittää, sillä hän on kovin ihastunut Venlaan. Hän vain potee välillä kovaa menettämisen pelkoa, joka aktivoi hänen itsesuojeluvaistonsa.

– Mun menneisyydessä on aika paljon asioita, jotka tuo asioita pinnalle tällaisessa tilanteessa. Olen menettänyt vuoden sisällä pari ihmistä ihan niin kun pysyvästi, niin se on tuonut tietenkin menettämisen pelon, hän avaa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Sini ja Vesa: Vauva tulossa!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:MTV3

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!