fbqEnsitreffit alttarilla -parit tekivät päätöksensä, Henna ja Sami: "On tää hurjaa" | Seiska
Telkkari
30.11.2021 00:01
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3
Ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -parit tekivät päätöksensä, Henna ja Sami: "On tää hurjaa"
Telkkari
30.11.2021 00:01
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain 30.11. jaksossa nähdään, mitä parit päättävät avioliittojensa jatkosta. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa.

Hennan ja Samin matka Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on ollut nousujohteista heti hääpäivästä saakka. Pari oli toisiinsa silminnähden ihastunut jo ensinäkemältä, ja kauden aikana on jo nähty rakkaudentunnustuksia ja yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia aina mahdollista jälkikasvua myöten.

– Musta oli tuntunut jo hetken aikaa siltä, että nyt tässä on jotakin ihastusta syvempää, että ei riitä, että sanon että tykkää Samista, vaan musta tuntui että mä oon rakastunut häneen, Henna kertaa ohjelmassakin näytettyä hetkeä, jolloin hän tunnusti Samille rakkautensa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -morsian paljastaa, miten parin läheisyys leimahti: ”Juotiin itsemme hiprakkaan”

Kenellekään ei tulekaan yllätyksenä, että he kertovat jaksossa aikovansa jatkaa onnellista naimisissa oloa. Seuraavaksi heillä on työn alla yhteen muutto. 
– Lähdetään kattoo, miten yhdessä asuminen virallisesti lähtee rullaamaan, Sami kertoo.

henna ja sami
Sami ja Henna jatkavat yhteistä taivalta.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Vaimo ärsyyntyy ja ahdistuu kyyneliin häämatkalla

Puheissa on jo isompi asunto myöhemmin.
– Sit jos olis pienokainen siellä, niin pystyis ees vähän nukkumaan. Ei kai sitä sen enempää voi ihminen toivoa, hän hymyilee leveästi.

Henna toteaa, että kaikki meni paremmin kuin hän olisi osannut kuvitellakaan.
– Oon tosi onnellinen ja kiitollinen. Tää on ollut paljon enemmän, mitä osasin odottaa. En mä uskaltanut ajatella, että mä oikeesti rakastuisin ja niin nopeesti ja kaikki menee niin hyvin. On tää hurjaa. Ei tätä pysty kukaan muu ymmärtää kuin joka on sen itse kokenut.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tiistaina 7.12. nähdään vielä Mitä heille kuuluu nyt? -jakso.