fbq
Telkkari
02.12.2021 16:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: MTV
dgdg
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa syntyi yllättävä yhteys – morsiamet löysivät yhtäläisyyksiä hääyöstä ja parisuhteen ongelmista
Telkkari
02.12.2021 16:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -sarjan morsiamet Tuula ja Venla perustivat ohjelman jälkeen yhteisen Hupsista-podcastin. Ensimmäisessä jaksossa he puhuvat siitä, kuinka tutustuivat toisiinsa, ja kuinka löysivät yhteisen sävelen. Molemmat astelivat avioliiton alttarille asiantuntijoiden valitsimien puolisoiden kanssa. Tuula on jo eronnut Miikan kanssa, Venlan suhde on jatkunut puolestaan Karlin kanssa. 

Lue myös: Miika ja Tuula tekevät lopullisen päätöksen repivästä suhteestaan: Tämä oli käännekohta, jolloin kaikki alkoi mennä pieleen

Kaksikko kertoo, että tutustuivat ensimmäisen kerran sarjan kuvausten puolessa välissä, kun kaikki morsiamet kokoontuivat yhteen. 
Molempia oli jännittänyt tilanne. 

– Mua jännitti melkein yhtä paljon kuin siellä alttarilla, vaikken ollut menossa naimisiin teidän kanssanne. Se, kun tapaa ihmisiä, jotka ovat ihan samassa tilanteessa sinun kanssasi, Venla pohtii podcastissa.

He löysivät hetkessä toisistaan paljon yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat kotoisin Turusta ja suurin piirtein samanikäisiä. Myös samalainen elämäntilanne yhdisti. 

– Ajattelin, että vitsit miten ihanaa. Mietin, että tästä voi tulla jotain kivaa. 

ddd
Tuulan ja Miikan matka ei jatkunut yhdessä. 

Häähepeneet päällä 

Toisin kuin muilla Ensitreffit alttarilla -pareilla, Venlalla ja Tuulalla oli haasteita parisuhteidensa kanssa. 

– Muilla pareilla meni tosi hyvin, meillä oli haasteita enemmän ja ne olivat samantyylisiä. Samoja kipukohtia ja solmuja olimme aukaistu miestemme kanssa. 
Tuula ja Venla eivät saaneet kuitenkaan vaihtaa yhteistietoja kesken kuvausten. Niiden lopussa Venla päätti laittaa kaveripyynnön Tuulalle, joka otti sen innosta piukeana vastaan. Viestittelyn jälkeen he näkivät syömisen ja kahvittelun merkeissä, yhteinen sävel löytyi oitis. 

– Käytiin lounaalla ja höpöttely vain sujui. Lähti vaan ajatukset lentoon, silloin heitettiin ilmoille, että pitäisikö perustaa podcast. 

Lue myös: Miika halusi erota – Tuulaa alkoi heti kiinnostaa: ”Toivon, että portti olisi vielä auki”

Venla paljastaa Tuulalle podcastissa, että on tavannut hänet jo ennen sarjaa. Hän oli ollut katsomassa Turussa pikkuveljensä näytelmää, kun oli nähnyt hänet. 

– Olit siellä tanssimassa. Ei tietenkään olla tavattu silloin, mutta näin sinut, Venla toteaa. 

Ystävykset aikovat pitää podcastia harrastusmielessä, eikä sen aihio ulotu pelkästään Ensitreffit alttarilla -sarjaan. Tuula ja Venla lupaavat, että vieraaksi on tulossa myös ohjelmasta tuttuja kasvoja. Podcastia varten he kävivät ottamassa ammattilaisella kuvia itsestään. He pukeutuivat myös samankaltaisiin asuihin. 

–  Meillä oli hääyön hepeneet päällä. Olimme ostaneet molemmat hääyötä varten asut ja päätimme laittaa ne päälle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »