fbq
Telkkari
30.11.2021 00:31
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3
Tuula ja Miika päättävät erota
Ensitreffit alttarilla: Miika ja Tuula kertovat asiantuntijoille päätöksensä - taustalla tietty käännekohta
Telkkari
30.11.2021 00:31
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain 30.11. jaksossa nähdään, mitä parit päättävät avioliittojensa jatkosta. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa.

Tuula ja Miika
Tuula ja Miika eivät jatka avioliittoaan.

Tuula ja Miika ovat päätyneet jo aikaa sitten olemaan vain ystäviä, sillä Miika ei saanut vastakaikua tunteilleen häntä hitaammin lämpenevältä Tuulalta.
Miika on ollut hyvinkin rikki tilanteesta, ja nyt myös Tuula tunnustaa jaksossa olevansa pettynyt.
– Ehkä itellä alkaa tulla jonkinlainen pettymys tästä prosessista. Alkaa huomata, että miettii sitä, kun tää lähestyy loppuaan, että miten tässä näin kävi, hän myöntää.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Tuulalle satelee treffipyyntöjä - näin televisiossa jätetty kaunotar suhtautuu vokotteluihin

Asiantuntijoiden luona he kertovat odotetusti eroavansa avioliitosta ja jatkavansa kavereina. He kertaavat sitä hetkeä, jolloin asiat alkoivat ajautua väärään suuntaan. 
– Ensimmäiset epäilyksen hetket lähti jo siellä häämatkalla. Aika nopeasti otettiin siellä etäisyyttä hyvän alun jälkeen. Se oli mulle aika pysäyttävä hetki, Miika muistelee.

Lue myös: Paljastuiko Ensitreffit alttarilla -sarjan lopputulos etukäteen? Karl ja Venla yhdessä TTK:n kulisseissa

Vaikeuksia kommunikoinnissa

Tuulan mukaan he eivät osanneet käsitellä asioita keskenään.
– Oli aika syviäkin mietteitä jossain kohtaa, että apua, mä en osaa yhtään olla tässä. Tuli sellanen reaktio, että hei, nyt mä haluan hetken ottaa happee ja miettiä ja ottaa etäisyyttä tähän asiaan ja Miikaan.  

Lue myös: Tätä ei ole nähty Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koskaan aiemmin, luvassa historiallinen päätös: "Tää on ihan siirappia"

Hän painottaa, ettei missään kohtaa ollut kyse siitä, etteikö Miika olisi hänelle kelvannut. Hän oli jo etukäteen arvellut, että näin saattaisi käydä, olisi vastapuoli ollut millainen tahansa. 
– Jälkeenpäin ei sais jossitella, mutta kyllä mä ajattelen, että jos siellä alussa olis heti häämatkalla asiat lähtenyt eri suuntaan, niin meidän tarina vois olla hyvinkin erilainen. 

Miika vakuuttaa olevansa asian kanssa nyt sujut, eikä hänellä ole omien sanojensa mukaan enää ihastuksen tunteita Tuulaa kohtaan. Asiat on nyt selvitetty ja puhuttu.
– Pahinta varmaan tässä koko hommassa oli se, että romuttui se oma unelma siitä, että löytyis tämän ohjelman kautta aito parisuhde ja tavallaan pystyis lähtee miettimään yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia. Itte on toivonut perheen perustamista, mutta tää ei ollut se juttu. 
Hän sanoo, että mielellään viestittelisi Tuulan kanssa kuulumisia, mutta ei välttämättä tällä hetkellä halua nähdä häntä. 
– Ehkä joskus tulevaisuudessa mahdollisesti voisi nähdäkin.  

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tiistaina 7.12. nähdään vielä Mitä heille kuuluu nyt? -jakso.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »