fbq
Telkkari
07.12.2021 00:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
ensitreffit alttarilla -sami, ensitreffit alttarilla -henna
Ensitreffit alttarilla: iso muutos Hennan ja Samin elämässä
Telkkari
07.12.2021 00:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas tuotantokausi päättyy tiistaina (7.12.) MTV3:lla esitettävässä jaksossa. Avioituneet parit tapaavat vielä kerran asiantuntijat yhteisen pöydän ääressä. Ohjelma on kuvattu yhdeksän viikkoa sen jälkeen, kun kauden kuvaukset päättyivät viime kesänä.

Henna ja Sami ovat kesän kuvausten jälkeen muuttaneet Samin yksiöön Helsinkiin. Sopu on antanut sijaa, sillä Hennan mukana saman katon alle pieniin neliöihin muutti myös lemmikkikissa. Sekä Henna että Sami ovat paiskineet välillä etätöitä kotosalla, Sami työpöydän ja Henna keittiönpöydän ääressä.

- Olemme suht samassa tilassa kuin päätöspäivänä. Rakastunut tässä on yhä edelleen. Jotenkin tosi tasaista ja on päässyt arkeen kiinni. On ollut mukavaa, että on joku jonka vierestä herätä aamulla ja joku, jonka viereen mennä nukkumaan, Sami sanoo.

Henna kertoo oppineensa Samilta rennompaa suhtautumista asioihin.

- Kesän jälkeen on opittu vielä paljon lisää toisistamme. Rakkaus on syventynyt. Musta ei tunnu enää yhtään oudolta sanoa, että mä oon vaimo ja mulla on aviomies. Ollaan sulauduttu toistemme elämään, ollaan vahvasti me, Henna sanoo.

Asiantuntijoiden juttusilla Samille tulee itku silmään. Porukka katsoo videotallennetta, jossa Henna lukee Samilta saamaansa rakkausrunoa.

- Kesän aikana olen herkistynyt entisestään. Se johtuu siitä, että olen niin onnellisessa tilanteessa. Henna antaa myös näyttää näitä tunteita, mikä on ollut minulle aikaisemmin vaikeaa. Jotenkin tulee niin hyvä olo, että se purkautuu tällä tavalla ulos minusta, Sami taustoittaa liikutustaan.

Lue myös: Paljastuiko Ensitreffit alttarilla -sarjan lopputulos etukäteen? Karl ja Venla yhdessä TTK:n kulisseissa