fbqEnnennäkemätön tilanne! Mikko Leppilampi altistui koronalle ja jättäytyy Talent Suomen suorasta tv-lähetyksestä - tilalle tuttu juontaja | Seiska
Mikko Leppilampi

Ennennäkemätön tilanne! Mikko Leppilampi altistui koronalle ja jättäytyy Talent Suomen suorasta tv-lähetyksestä - tilalle tuttu juontaja

Telkkari | 01.04.2021 14:17

Talent Suomi -ohjelman kolmas ja viimeinen suorana lähetettävä semifinaali nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 4.4. klo 19.30 alkaen. Ohjelman juontaja Mikko Leppilampi joutuu kuitenkin jättäytymään pois jaksosta jouduttuaan korona-altistumisen vuoksi karanteeniin.

Suosikkijuontaja ei ole koskaan aiemmin urallaan joutunut jättämään lähetystä väliin.

- Toisen tuotannon työryhmässä todettiin koronatapaus, joten myös minut on asetettu altistuneena karanteeniin. Harmittaa tietenkin tosi paljon, että en pääse olemaan mukana sunnuntain lähetyksessä, mutta tärkeintä on nyt varmistaa kaikkien muiden turvallisuus ja toimia tässä tilanteessa viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan. Tämä on, itse asiassa, ensimmäinen kerta koko urani aikana, kun joudun missaamaan lähetyksen, mutta nyt ei vaan ole muuta vaihtoehtoa, Mikko toteaa tiedotteessa.

Lue myös: Seiskan lähde: Nenähuilisti Mikko Rautiainen saamassa potkut Talent Suomesta – rikoskierre oli liikaa

Tilalle yllätysnimi

Mikon tilalla ohjelman juontajana nähdäänkin vastikään päättyneen Putous-kauden uusi juontaja Christoffer Strandberg.

- Otan tämän pestin ilolla vastaan, vaikka harmittaakin kollegan puolesta. Toivottavasti Mikko selviää ilman tartuntaa ja pääsee mukaan finaaliin, Christoffer kommentoi tiedotteessa.

Kolme pääsee finaaliin

Kolmannessa semifinaalissa yleisön ratkaisevista äänistä kilpailee kahdeksan esitystä, joista kolme etenee sunnuntaina 11.4. alkavaan finaaliin. Kaksi eniten yleisöääniä saanutta esitystä etenee suoraan finaaliin, mutta kolmannesta paikasta päättävät tuomarit. Heidän tehtäväkseen jää päättää joko kahden seuraavaksi eniten ääniä saaneen väliltä, tai painamalla suosikkiesitykselleen legendaarista kultaista nappia.

Sunnuntai-illan jaksossa finaalipaikasta kisaavat Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lula Goldman, Leticia-kuoro, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders sekä DNA:n buustaama esitys.

Lue myös: Näin Talent Suomen tuomari Krista Siegfrids aikoo yhdistää työn ja perheen!

Talent Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!